PHP Memuru
Yardımları: +27/-3
|
 |
« Yanıtla #45 : Ekim 08, 2009, 03:45:59 ÖS » |
|
ben kimseye bırakın gidin demedim ilgilenmeyecekseniz niye açtınız dedim. söylemediğim bişeyi kendi kendine söyleyip kendi kendine cevap veriyorsun anlayamadım açıkcası.
burası kar amaçlı bir oluşum değilse olsun, dalgic yeni tasarıma reklam bölümü koydu diye ben desteklediğimi ilettim kendisine. daha önceki yönetim reklam alınmasına karşıydı sanki reklam alırsalar birileri onları kötüleyecek gibi hissediyorlardı sanırım. halbuki buraya emek veriliyorsa gelir elde etmenin ne gibi bir sakıncası olabilir, aksine buraya reklam koyulsa çoğu kişi sırf destek olmak amacıyla reklamlara tıklayıp ilgilencektir bence.
ne yapalım istiyorsun peki eksikleri görmezden mi gelelim, site tekrar açılalı kaç oldu oldu açan kişi söylesin, ne değişti o zamandan bu zamana. ne kadar aktif oldu üyeler? bu site zamanında PHP denildiğinde akla gelen ilk siteydi ama ilgisizlikten bu hale geldi. böyle bir bilgi kütüphanesinin ilgisiz bırakılması beni rahatsız ediyor, bu rahatsızlığımı da dile getiriyorum.
dalgic arkadaşım gördüğüm kadarıyla yavaş yavaş bişeyler yapıyormuş arkaplanda, ama bunu hızlandırmak lazım. zaman yetmiyorsa yardım gerekiyorsa nerelerde yardım gerekiyor belirtilsin hepimiz yardım edelim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PHP Memuru
|
 |
« Yanıtla #46 : Ekim 08, 2009, 03:47:25 ÖS » |
|
murat uygun gorulen her istegi yerine getirmeye calisiyoruz. Isteklerini goz ardi etmiyoruz, diger uyelerde ayni fikirde ise son mesaj yazilan bolumu daha dikkat cekici yapabiliriz tabiiki. Simdilik cozuldu ve cozulmedi istegini hallettik, oteki asamalarada yavas yavas gecicez. http://www.turk-php.com/smf/index.php?topic=10475.0 pratik ve güzel bir çözüm olmuş, o seçim bölümün yanında küçük bir not düşüp bilgi verilse daha da hoş olur sanki.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cemal Çebi
Admin
PHP Stajyeri
Yardımları: +0/-0
|
 |
« Yanıtla #47 : Ekim 08, 2009, 03:54:43 ÖS » |
|
bu konunun burda kapanmasini rica ediyorum, hepimiz birseyler yapmaya calisiyoruz. Elestirilere acigiz tabii ki, senide anliyorum murat sonuc olarak deger verdigin bir platformun ilgisizliginden dolayi rahatsizsin ama inan elimizden geleni yapiyoruz ve daha ilimli yaklasimlara ihtiyacimiz var.
sevgiler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PHP Memuru
|
 |
« Yanıtla #48 : Ekim 08, 2009, 04:08:36 ÖS » |
|
Adınız Cemal sanırım, site ilk tekrar açıldığında gelmiştim öneri sunmuştum istediğiniz desteği vereceğimi söylemiştim ama aylar geçti hiçbir gelişme olmadı. Yönetim kadar biz de buraya emek harcadık, değer verdiğim ve bence türkiyedeki en kaliteli üye profiline sahip forum. Aylar geçmesine rağmen hiçbir ilerleme göremeyince insanın canı sıkılıyor biraz agresifleşiyor. Çünkü biz burada o kadar zaman geçirdik ki sahiplenme duygusu oluştu bizde. Ama seninle yaptığımız mesajlaşmalar ve bana gösterdiğin tasarım sayesinde en azından henüz görmesekte uğraşıldığını öğrendiğim için içim rahatladı. Umarım daha hızlanır, hızlanması için de yardımcı olabileceğimiz bişey olursa elimizden geleni yaparız.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Üye
|
 |
« Yanıtla #49 : Aralık 03, 2009, 12:43:39 ÖÖ » |
|
.
"Kişinin kendi açtığı ya da cevapladığı konuları" görebileceği bir buton göremedim. İletileriniz butonu, özel mesajlarımıza yönlendiriyor.
.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Moderatör
PHP Memuru
Yardımları: +14/-2
|
 |
« Yanıtla #50 : Aralık 03, 2009, 05:58:43 ÖÖ » |
|
.
"Kişinin kendi açtığı ya da cevapladığı konuları" görebileceği bir buton göremedim. İletileriniz butonu, özel mesajlarımıza yönlendiriyor.
.
Profilindeki ksisel bilgiler bolumunde iletileri goster diye bir yer var. oraya tiklayinca yazdigin iletiler gorunuyor. Ama dediginde dogru sayfanin bir yerinde "iletilerim" diye bir dugme olsa fena olmaz.
|
|
|
|
|
|
Ülkemizi ele geçireceklermiş, böleceklermiş, yıkacaklarmış... KAYGILANMAYIN !!! hepsini gömecek kadar toprağımız var. Osman Pamukoğlu (Efsane komutan - Hak ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı )
|
|
|
Üye
|
 |
« Yanıtla #51 : Aralık 07, 2009, 03:12:15 ÖS » |
|
arkadaşlar genel yardımda cevap veren olmadı.lütfen burada cwplasanız
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Üye
|
 |
« Yanıtla #52 : Aralık 09, 2009, 11:04:02 ÖS » |
|
.
Kişin gönderdiği mesajlara ulaşımı hala Profil menüsü altında... Önerimi tekrarlamak istiyorum. Bu menü ana sayfada yer almalı. Şuan anasayfada açılır menü altında yer alana İletilerim menüsü sanki kişinin forumda paylaşımlarına ulaşacağı havası veriyor.Ancak kişisel mesaj kutusuna yönlendiriyor. Bu öneriyi dikkate alırsanız, erişilebilirliği artıracağına inanıyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Üye
|
 |
« Yanıtla #53 : Aralık 20, 2009, 12:05:43 ÖÖ » |
|
Uyarı! Forumda konu açabilmeniz için mesaj sayınızın minimum 5 olması gerekmektedir.
bence bu uygulama bir üyeler tarafından boş boş mejaşlar atıp forumda kalablığa yol açar mesela ben şu anda attığım bnm 5. mesajım ( tabi geri kalan 4 mesaj boş değil ) bence bu uygulama biraz banel ve basit sitelerde kullanılan uygulama..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cemal Çebi
Admin
PHP Stajyeri
|
 |
« Yanıtla #54 : Aralık 24, 2009, 08:20:45 ÖÖ » |
|
Forum kalabaligini onlemek bize dusuyor, atilan bos mesajlarin cogu zaten siliniyor. Siteyi arastirmadan mesaj atan cok ve bu daha cok bos kalabalik yapiyor sitede. Amac uyelerin forumu dolasmasi ve ogrenimlerini ilk once okuyarak daha sonrada goruslerini paylasarak ilerlemesini istiyoruz. Ilgili kisiler zaten forumu dolasirken bi kac yere illaki mesaj birakicak, foruma sadece odevini yaptirmak isteyen veya bir sorununu halledip bidaha ugramak istemeyen ziyaretcilere zaten pek sicak bakmiyoruz.
Ilerde kriterlere gore bu opsiyonu kaldirabiliriz tabii ki, gorusun icin tesekkurler bilgimeclisi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Üye
|
 |
« Yanıtla #55 : Şubat 07, 2010, 12:45:54 ÖÖ » |
|
Sayin admin Mesaj sayisi 5 ile sinirli olmasi forumu kirletir diye dusunmekteyim tabi karar sizin cozum aramak isteyenler basi bos mesaj yazmakzorunda kaliyor. tesekkurler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Developer
PHP Öğrencisi
Yardımları: +1/-0
independent developer
|
 |
« Yanıtla #56 : Mart 09, 2010, 01:13:19 ÖÖ » |
|
PHP bölümüne OOP / NYP diye bir alt kategori açılsa nasıl olur?
Burada sadece OOP ile uygulama geliştirirken karşılaşılan problemler ve hatalar olsa?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evren Bayraktar
Global Moderatör
PHP Programcısı
Yardımları: +8/-1
iLahi PHP ;)
|
 |
« Yanıtla #57 : Mart 18, 2010, 02:53:11 ÖÖ » |
|
Konu ile alakasız iletiler silinmiştir.
Lütfen istek ve önerilerinizi dile getiriniz, sorularınızı ilgili konu altında dile getiriniz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Üye
|
 |
« Yanıtla #58 : Mart 29, 2010, 10:38:23 ÖÖ » |
|
oncelikle merhaba ben daha yeni uye oldum daha bugun istedigim sey daha dogrusu daha iyi olurdu dedigim sey forumun biraz daha turkcelestirilmesi tabi yapılabiliyorsa simdiden cok tesekkürler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Üye
|
 |
« Yanıtla #59 : Ağustos 21, 2010, 02:38:37 ÖÖ » |
|
merhaba , ben bir smf uzmanı olarak bu site için olan eksik kısımları(tema,dizayn,işleyiş,moduller) yardımcı olmak isterim.. çünkü birçok eksiği var gördüğüm kadarıyla.. Yetkili kişi pm atarsa gönüllü olarak talibim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|