Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
06, 2008, 01:20:47 pm
42719 Mesaj 8080 Konu Gönderen: 17914 Üye
Son üye: vS.
Turk-Php.Com Forum  |  Yardım Forumları  |  Sunucu Yardım Forumu  |  Dışardan Local Hosta Bağlanma « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Yazdır
Yazan Konu: Dışardan Local Hosta Bağlanma  (Okunma Sayısı 1977 defa)
zemin
Yeni Kullanıcılar
*

Üyelik Bilgileri
Dışardan Local Hosta Bağlanma
« : 22, 2005, 10:56:43 pm »

Merhaba ben EasyPhp 1.7 Kurmuştum Evde Pc yi Açık Bırakıyordum Cafeye yada herhangi bir yere gittiğimde explorere evde ip adresimi yazıp local hostuma bağlanıyordum modemden virtual server fln açık bu arada  Şuanda Easyphp 1.8 Kullanıyorum Fakat Dışardan Hiçbiryerden Local Hostuma Bağlanamıyorum yasak sayfa , sayfa görüntülenemiyor diyor modemden virtual serverda açık 1.7 de bağlanıyor 1.8 de bağlanmıyor sanırım Apacheye ayar yapmak laızm yardımcı olursanız sevinirim
Sparov
Bugra
Yeni Kullanıcılar
*

Web Tasarım Uzmanı

Üyelik Bilgileri WWW
Ynt: Dışardan Local Hosta Bağlanma
« Yanıtla #1 : 08, 2005, 08:13:14 am »

Arkadasım bu konuda yardımcı olmak ısterdım ancak sana sunu soylıyım localhosta baglanmak senın makınanın olumune sebep olur baglantı dusuk ve ramın kısıtlı hdd ıse sbttır.yapmayı dusunuyosan vazgec bence makınanı host olarak kullanma

Satılık Elektro Bateri
Gorusmek icin
msn:destek@webciler.info
Witkey
Ziyaretçi

E-Posta
« Yanıtla #2 : 09, 2005, 11:10:42 am »

80 portu ıcın modem konfıgurasyon ayarlarının yapılması gereklıdır.
denereri
Yeni Kullanıcılar
*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : 22, 2005, 07:42:36 am »

Ben AppServ kullanıyorum Hiç ıp adresi ile bağlanmak aklıma gelmedi Hamchi diye bir program var o program sana statik bir IP veriyor bu IP sayesinde Locala giriş yapabiirsin. Genellikle bunu Lan üzerinden oynarmış gibi internetten oyun oynamak için kullanıyorlar. Ama bu şekilde kullanmak iyi bir fikir. Hamachi yi inndir.com dan arat inndir ve ağ bağlantılarından hamachi özelliklerine gir internet erişim hizmetini yüklü hale getir. Hamachi yüklü başak bri PCden localine giriş yapabilirsin şimdi.
kavuraki
Yeni Kullanıcılar
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : 23, 2005, 09:04:23 am »

80 nolu portu pc ip.sine yonlendirirsen bu is oluyor ama tabii deneme icin yapilabilir .. oyle normal bi site falan yayinlanamaz hem pc yetersiz hem baglanti yetersiz kalabilir.
dinamik ip varsa http://www.no-ip.com/ bu adrese girip bi hesap acip bir de kucuk programlarini indirdin mi senin pc.nin de artik bi domain adi olur Cheesy
Sayfa: [1] Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Turk-Php.Com Forum | SMF Forum Software © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.