|
|
|
Yazan
|
Konu: C dosya işlemleri (Okunma Sayısı 1354 defa)
|
Witkey
Ziyaretçi
|
Şimdi ben bu dosyada dosyaya yazı yazdırmak ıstedım ve aldıgım sonuc boyle oldu . Herhangi bir arastırma yapmadım bu konuda :s Cunku anlamadııgm sey gırdıgım veriyi neden duzgun kaydetmemesi. Ne yapabılırım. ?
isimsiz.c #include <stdio.h> #include <conio.h> main () { FILE *f; char veri; printf("Veri giriniz : "); scanf("%s",&veri); f = fopen("onur.txt","w"); fwrite(&veri,sizeof(&veri),1,f); fclose(f); getch(); return 0; }
oluşan .txt tàüÄ
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Witkey
Ziyaretçi
|
Ama klavyeden girilen veriyi düzgün çıkarmıyor o problem.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 18, 2006, 01:42:48 am Gönderen: Witkey »
|
|
|
|
|
hevall
Ziyaretçi
|
Ya böyle bişi olmaz yanlışın var senin o zaman denetimden klavyeyi değiştirmen lazım yani başka açıklaması mı? da sorun net değil kavye nasıl doğrulamaz denetimden kavyeyi değiştir. büyük ihtimal bilgisayar tanımıyo klavyeyi tanıt derim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Witkey
Ziyaretçi
|
(: Bilgisayarım klavyemı tanıyor çok şükür. Öyle bir problemım yok .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ejder
EjdeR
Global Moderatör
|
veri değişkenini char olarak tanımlayıp string olarak kullanmaya çalışmışsın. char sadece 1 karakter alır.
string tanımlayabilmek için char *veri; veya char veri[10];
şeklinde tanımlama yapman gerekir. Verdiğim sayfadaki örnekleri incelersen problemini çözebilirsin. Klavye konusundaki sorun ise şöyle olabilir; xp işletim sistemlerinde çalışan DOS işletim sistemi şeklinde çalışmaz ve XP için çok önem verilen bir tabanda değildir bu nedenle türkçe karakterlerde problem yaşabilirsin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Witkey
Ziyaretçi
|