|
|
|
Yazan
|
Konu: acelesi yok (Okunma Sayısı 750 defa)
|
hevall
Ziyaretçi
|
İyi bir hosting de neler olmalı bide ne önerirsiniz buda acil değil uzun vadede cevap verirseniz sevinirim Önerilerinizzzi de yazın 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EvrenWeb
Evren Bayraktar
PHP Memuru

iLahi PHP ;)
|
Web Alanı = Yetecek kadar Bandwith = Yetecek kadar E-Mail = Sınırsız Domain = Bi kaç tane olsa iyi  uzun vadede  Subdomain = Sınırsız FTP Hesabı = Sınırsız Perl,PHP,SSI = Olmalı CGI Bin = Olmalı MySql Db = Sınırsız Fantastiko = Olmalı Cpanel 10+ = Olmalı Phpmyadmin = Olmalı Frontpage = Olmalı Webmail = Sınırsız GD,EXIF,ZLib = Olmalı Shockwave = Olmalı WAP, XML = Olmalı özellikler bunlar  Bi hosting sirketi makinasından bahsetmis bende sana aynen ileteyim..  Hız ve Kalite Serverlerimiz Dual Xeon 3.0 Ghz 2 GB ram yada AMD Opteron 8 GB ram donanıma sahiptir.Dünyaca ünlü Equinix Chicago Data Center da 100 Mbit çıkışa sahip makinalarımızda Cent Os işletim sistemi ve son sürüm cPanel kullanmaktayız.Aynı datacenter'da Yahoo, Google, PayPal gibi dünyanın en büyük web siteleride barındırılmaktadır.. haa bu konunun yeri burasımı onuda anlıyamadım...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hevall
Ziyaretçi
|
Evet bence tam burası neden? Çünkü çevrende sana yardımcı olcak insanlar yoksa sende biryerlere danışmak zorunda kalırsın. Benim için en uygun yerde burasıydı bende sordum söyledin sağol hem yardım hem sokranmaaa hımm peki 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
shapcy
Mustafa Şapçılı
Admin
PHP Coding...
|
Evet bence tam burası neden? Çünkü çevrende sana yardımcı olcak insanlar yoksa sende biryerlere danışmak zorunda kalırsın. Benim için en uygun yerde burasıydı bende sordum söyledin sağol hem yardım hem sokranmaaa hımm peki  Uygun yer derken arkadaş yanlış yere açtığından bahsetmiş konuyu. "Sunucu Yardım Forumu" bu soru için daha uygun gibi...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hevall
Ziyaretçi
|