|
|
|
Yazan
|
Konu: ►►MySQL in Bug ını buldum sanırım??? (Okunma Sayısı 699 defa)
|
ReDNeSS
İsmail FİDAN
PHP Stajyeri

WhY?
|
arkadaslar MySQL sifrenizi "$kenan#" olarak degistirniz.daha sonra baglantı icin su kodu deneyiniz. <?php //bilgileri kendinize gore duzenleyin.. //herhangi bir tablonun herhangi bir sutununu okutun... @mysql_connect("localhost","root","$kenan#") || die ("MySQL e baglanamadım"); @mysql_select_db("") || die("veritabanı secemedim"); $sorgu = mysql_query("SELECT * FROM nuke_authors"); while($oku = mysql_fetch_array($sorgu)) { echo $oku['name']; } ?>
|
|
|
|
|
|
Missing..
|
|
|
ReDNeSS
İsmail FİDAN
PHP Stajyeri

WhY?
|
acaba php "$" ni degisken olarakmı goruyor??
|
|
|
|
|
|
Missing..
|
|
|
shapcy
Mustafa Şapçılı
Admin
PHP Coding...
|
Ya denemedim ama çift tırnağı tek tırnak yapmayı denesene. Çift tırnak içinde değişken kabul edilir verdiğin değer...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ReDNeSS
İsmail FİDAN
PHP Stajyeri

WhY?
|
 Mysql bug'ı degıl bu. Herhangi bir hata yok yanı  peki bug ı degilse MySQL sifre olarak "$" (dolar) isareti ile baslayan karakterleri kabul etmemeli??
|
|
|
|
|
|
Missing..
|
|
|
Achilles
Engin Dumlu
Kullanıcı
|
<?php //bilgileri kendinize gore duzenleyin.. //herhangi bir tablonun herhangi bir sutununu okutun... @mysql_connect("localhost","root","\$kenan#") || die ("MySQL e baglanamadım"); @mysql_select_db("") || die("veritabanı secemedim"); $sorgu = mysql_query("SELECT * FROM nuke_authors"); while($oku = mysql_fetch_array($sorgu)) { echo $oku['name']; } ?>
butür özel karakterlerden escape yöntemi ile kurtulabilirsiniz
|
|
|
|
|
|
[color=3399CC]Engin Dumlu[/color][/i] [color=3399CC]engin[at]turk-php[dot]com[/color] [color=3399CC]achilles[at]member[dot]turk-php[dot]com[/color]
|
|
|
Meletoth
Önay YALÇINER
PHP Stajyeri

|
mySQL sadece PHP ile kullanılabilecek bir veri tabanı olmadığından "$" işareti ile başlayan passwordları kabul etmeme gibi bir durum olamaz.
|
|
|
|
|
|
10 PRINT "The GOD!" 20 GOTO 10
|
|
|
ReDNeSS
İsmail FİDAN
PHP Stajyeri

WhY?
|
hmm tesekkurler..Dun 2 saat ugrastım niye calısmıyor diye en sonunda gordum $ isareti oldugunu:)
|
|
|
|
|
|
Missing..
|
|
|
|
 |