Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
09, 2008, 03:59:46 am
42744 Mesaj 8090 Konu Gönderen: 17931 Üye
Son üye: medist
Turk-Php.Com Forum  |  Yardım Forumları  |  Genel Yardım  |  PHP ILE CONTROL PANEL « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Yazdır
Yazan Konu: PHP ILE CONTROL PANEL  (Okunma Sayısı 238 defa)
alptekin
Yeni Kullanıcılar
*

Üyelik Bilgileri
PHP ILE CONTROL PANEL
« : 13, 2008, 03:25:29 am »

Ben Normal de Html Kullanıyorum ve Bu şekilde Web Tasarımı yaptım bi çok yere ve hala yapmkatayım iş ilerledikçe tabi doğal olarak ihtiyaçlar da artıyor...Şimdi ben site tasarımı yaparak aynı zamanda bi control panel ile birleştirip bi kullanıcı girişi şeklinde giriş yapılma imkanı dahilinde giren kişinin site üzerindeki resim yazı vb. elemanları değiştirebilme imkanı vermem gerekiyor... Yardımcı olursanız Çok iyi olur!!!!
kazaan
PHP Stajyeri
**

Üyelik Bilgileri WWW
Ynt: PHP ILE CONTROL PANEL
« Yanıtla #1 : 13, 2008, 04:29:06 pm »

Bu istediklerini php ile yapabilirsin, ama işin acilse joomla tarzı hazır portal çözümlerinede bakabilirsin.

I am a man Who walks alone...
http://www.kazaan-ns.blogspot.com/
dhmm
Yeni Kullanıcılar
*

Üyelik Bilgileri
Ynt: PHP ILE CONTROL PANEL
« Yanıtla #2 : 02, 2008, 06:01:43 am »

SLM kardes ben dhmm, ben bu aralar bir fotografciya bir site yapiyorum. Siteni fotograflar bolumundeki fotograflari fotografcinin kendinin degistirebilmesi icin bir kod yazdim eger istersen sana bu kodlari gonderebilirim...
Ama tabi kendin yazmak istiyorsan ise once veri tabanini hazirlayarak basla. Ardindan veri tabanina baglatiyi kur, ve EKLEME/DEGISTIRME/SILME islemleri icin kod yaz hepsi bu tabi eger tam olarak bunlariistiyorsan...
tesekkurler
Sayfa: [1] Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Turk-Php.Com Forum | SMF Forum Software © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.