|
|
|
Yazan
|
Konu: Değişik bir sorgu... (Okunma Sayısı 43 defa)
|
acakir
Yeni Kullanıcılar
|
Merhabalar Veritabanı yapısı; category_id int(11) auto_increment parent_id int(11) id_path varchar(255) 165 0 165 166 165 165/166 167 165 165/167 168 0 168 {SORGUMUZ} <li {if $category.subcategories}class="has-children"{/if}> {if $category.subcategories} <ul> {include file="categories_pages/ekstra_items.tpl" items=$category.subcategories separated=true submenu=true cid=$category.category_id} </ul> {/if} <a {if $category.subcategories}class="has-children"{/if} href="{$index_script}?{$target_name}=categories&category_id={$category.category_id}">{$category.category|escape:html}</a> </li> {if $separated && (!$smarty.foreach.$foreach_name.last || !$submenu)} <li class="h-sep"> </li>
{/if} {/SORGUMUZ} {SORGUMUZ} bölümünde öyle bir koşul lazım ki bana sadece id_path değerinin içinde 165 geçen verileri almak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 07, 2008, 04:12:12 am Gönderen: acakir »
|
|
|
|
|
acakir
Yeni Kullanıcılar
|
Biraz uğraştıktan sonra işimi görecek tarzda şöyle bişey yazdım ama yine de önerilerinize açığım... {if eregi('165', $category.id_path)} <li {if $category.subcategories}class="has-children"{/if}> {if $category.subcategories} <ul> {include file="categories_pages/ekstra_items.tpl" items=$category.subcategories separated=true submenu=true cid=$category.category_id} </ul> {/if} <a {if $category.subcategories}class="has-children"{/if} href="{$index_script}?{$target_name}=categories&category_id={$category.category_id}">{$category.category|escape:html}</a> </li> {if $separated && (!$smarty.foreach.$foreach_name.last || !$submenu)} <li class="h-sep"> </li>
{/if} {/if}
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |