|
|
|
Yazan
|
Konu: mySQL tek alintili kelime kulanmak? (Okunma Sayısı 160 defa)
|
cellfish
Yeni Kullanıcılar
|
selam arkadaslar, ASP.NET Kulaniyorum. yapmaya calisdigim sey degerleri bir masaya yerlestirmek. INSERT INTO HOME( FNnames, LastName) VALUES('Colin', 'Surfer', 'This is my website guys', ' email@something.com') simdi website adli kelimenin 'website' halinde cikmasini istiyorum, yani tek alintili kelime olarak gorunicek 'website' nasil yapabilirim? VALUES('Colin', 'Surfer', 'This is my 'website' guys', ' email@something.com') boyle denedim ama error veriyor. bunun bir yontemi vardi ama unutum yardimci olursaniz sevinirim. cell
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 02, 2008, 02:46:12 pm Gönderen: cellfish »
|
|
CELLF1SH-----BEGIN GEEK CODE BLOCK----- Version: 3.1 GAT dpu s+:++ a---- C++(+++)>$ UL++++ P+>++ L++>++++ E W++ ?N ?o K w O M+ ?V PS PE Y+ ?PGP t+@ 5 X++ R+ tv+ b+++(+) DI D+++ G++ e-<++ h@ r--(++) y ------END GEEK CODE BLOCK------
|
|
|
cellfish
Yeni Kullanıcılar
|
Cozdum arkadaslar. VALUES('Colin', 'Surfer', 'This is my \''website''\ guys', ' email@something.com') seklinde yazdigimiz zaman tek alintili kelime olarak o kelimeyi kaydediyor. NOT: tek alintili, cift alintili olarak kodu girmeyin. cell
|
|
|
|
|
|
CELLF1SH-----BEGIN GEEK CODE BLOCK----- Version: 3.1 GAT dpu s+:++ a---- C++(+++)>$ UL++++ P+>++ L++>++++ E W++ ?N ?o K w O M+ ?V PS PE Y+ ?PGP t+@ 5 X++ R+ tv+ b+++(+) DI D+++ G++ e-<++ h@ r--(++) y ------END GEEK CODE BLOCK------
|
|
|
|
 |
|