Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
04, 2008, 03:59:38 pm
42704 Mesaj 9328 Konu Gönderen: 17902 Üye
Son üye: Remark
Turk-Php.Com Forum  |  Yardım Forumları  |  PHP Yardım Forumu  |  COOKİE LER HAKKINDA YARDIM LAZIM PLSSSSS........... « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Yazdır
Yazan Konu: COOKİE LER HAKKINDA YARDIM LAZIM PLSSSSS...........  (Okunma Sayısı 139 defa)
sunman06
Yeni Kullanıcılar
*

Üyelik Bilgileri
COOKİE LER HAKKINDA YARDIM LAZIM PLSSSSS...........
« : 08, 2008, 05:26:03 pm »

Mrb arkadaslar bana yardım olurmu bılmıyorum ama en son burdan yardım almaya calısyorum ...umarım yardım edersınız ..
  Şimdi bu cookiler yanı cerezler hakkında bır sunum hazırladım bunlar hakkında bılgıler tamam guzelce hazırladım acıkladım..ancak ugulama yapmam gerek yanı bunları nasıl kullancaz? bunu ornek olarak nasıl gosterebılırım ? kendı pcmde bunu nasıl calıstırcam ...
  daha dorusu ınsanlara ıste cookie boyle bırsey nasıl gostercem ? sıtemmı olması gerekır ..ben local hosttan yapmaya calısyorum kodları .php olarak kaydedıp ama bısey olmuyor...easy php de kurdum calısyor ama sonuc yok.....yanı bıseylerden mahrumum ama nedır tam anlayamadım ...bu konuyu nasıl anlatırım uygulamalı olarak ?
mukremin
Mükremin
PHP Öğrencisi
*

En büyük sermaye TECRÜBEDIR.

Üyelik Bilgileri WWW
Ynt: COOKİE LER HAKKINDA YARDIM LAZIM PLSSSSS...........
« Yanıtla #1 : 09, 2008, 02:03:45 am »

Kod:
<?php
setcookie
("cookie_at""burasida cookie nin degeri hadi kolay gelsin"time()+3600);

echo 
$cookie_at;
?>

Bana hakkı soran oğul haber al aşık sazından,
Göğsü peygamber ağacı kılıfı ALİ bezinden.
Sayfa: [1] Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Turk-Php.Com Forum | SMF Forum Software © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.