|
|
|
Yazan
|
Konu: Ajax ta sepete ekleme (Okunma Sayısı 298 defa)
|
reselda
Yeni Kullanıcılar
|
merhaba arkadaşlar ben ajaxı yeni yeni kullanıyorum. sitenin sag tarafına sepete ekle bölümü oluşturmam gerekiyor. sepete ekle butonuna tıklayınca o bölümün altına gelmesi lasım. acaba bana ayrdımcı olurmusunuz? ne yapmam gerekiyo en azından nasıl bir yol izlicem anlatırsanız çok sevinirim. kolay gelsin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BotanGuner
|
Selam,
Sepet kullanımının birkaç farklı yöntemi olabilir bunlar kullanıcının session'ı içerisinde sepet verilerini saklamak veya kullanıcının sepetine attığı ürünleri bir tabloda saklaman (satış gerçekleşene kadar) ki bu kullanıcı alıveriş işini gerçekleştirmese de daha sonraki oturumlarında sepete daha önce attığı ürünlerin görebilmesine yarar. sepeteEkle.php gibi bir sayfan olur ve sepete ekle düğmesine tıklandığında xmlhttprequest ile bu sayfaya veri gönderirsin. Sepete ekleme işleminden sonrada sepetindeki ürünleri listeletirsin, requestten dönen veriyi de kullanıcının bulunduğu sayfada (sende heralde sağ tarafta) bir div veya artık ne ise onun içerisine yazdırabilirsin, veya sepete ekleme işlemini gerçekleştirdikten sonra sadece yeni ekleneni sepetin görünümüne eklersin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
reselda
Yeni Kullanıcılar
|
Teşekür ederim. Ben asp kullanıyorum. Söylediklerinizi asp de yapmam mümkündür değilmi? nereye baktıysam asp.net ile ilgili örnek var. kolay gelsin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|