Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
04, 2008, 03:54:08 pm
42704 Mesaj 9328 Konu Gönderen: 17902 Üye
Son üye: Remark
Turk-Php.Com Forum  |  Yardım Forumları  |  PHP Yardım Forumu  |  Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Yazdır
Yazan Konu: Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in  (Okunma Sayısı 89 defa)
SniperScope
Yeni Kullanıcılar
*

Üyelik Bilgileri
Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in
« : 05, 2008, 12:22:44 pm »

Arkadaslar, bir Guest Book yaziyorum ama karsima Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in C:WebWebServerApache2htdocsconfTMPtm1d2eku2.php on line 40 hatasi cikip duruyor. Son 4 saattir ben bilgisayara, bilgisayarda bana ba bakip duruyoruz.
Sorun sayfada hem kullanici girisi icin bir login panel var, hemde gonderilen yorumlarin basildigi bir tablo var. Tablo yokken login paneli kusursuz calisiyor ama Yorum tablosunu ekledigim zaman yukaridaki hatayi aliyorum.
Yaptigim kod
Kod:

mysql_select_db("conf", mysql_pconnect("localhost","root","123456"));
$query_RS = "SELECT * FROM usr_tbl";
$RS = mysql_query($query_RS, mysql_pconnect("localhost","root","123456")) or die(mysql_error());
$row_RS = mysql_fetch_assoc($RS);
$totalRows_RS = mysql_num_rows($RS);

$tarih = Date;

mysql_select_db("conf"_Itr, mysql_pconnect("localhost","root","123456")_Itr);   [b]<=== HATA VERDIGI YER[/b]
$query_Rs_itr = "SELECT * FROM conf_tbl ORDER BY Conf_Date DESC ='$tarih'";
$Rs_itr = mysql_query($query_Rs_itr, mysql_pconnect("localhost","root","123456")_Itr) or die(mysql_error());
$row_Rs_itr = mysql_fetch_assoc($Rs_itr);
$totalRows_Rs_itr = mysql_num_rows($Rs_itr);
Forumlarda arama yaptim ama istedigim cevabi bulamadim. Kel olmama ramak kaldi.

Simdiden tesekkur ederim.
SniperScope
Yeni Kullanıcılar
*

Üyelik Bilgileri
Ynt: Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in
« Yanıtla #1 : 05, 2008, 12:50:47 pm »

sorunu cozdum. Sadece bilgisayari Restart etmek yetiyormus. Simdi baska bir sorun cikti bu seferde sayfada Japonca karakterleri basamiyorum, karakter yerine Huh isaretleri cikiyor MySql veri tabani UTF-8_bin
Sayfa: [1] Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Turk-Php.Com Forum | SMF Forum Software © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.