Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Mayıs 12, 2008, 05:43:34 pm
41799 Mesaj 9073 Konu Gönderen: 17469 Üye
Son üye: blueboy21
Turk-Php.Com Forum  |  Yardım Forumları  |  Veritabanı Yardım Forumu  |  Stored Procedure ve Tabloları Doldurmak « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Yazdır
Yazan Konu: Stored Procedure ve Tabloları Doldurmak  (Okunma Sayısı 83 defa)
Bayozgur
Yeni Kullanıcılar
*

Üyelik Bilgileri
Stored Procedure ve Tabloları Doldurmak
« : Nisan 08, 2008, 09:45:18 am »

İyi günler,
Hemen çalışmamla ilgili ayrıntılara geçiyorum.Kullandığımız php/mysql tabanlı hazır sistemin (cms) veritabanından bazı bilgileri başka bir tabloya aktarıp o tablolardan oluşturulan stored procedure ile muhasebe programımıza bilgi transferi yapmak istiyoruz.

Şimdi benim düşünceme göre:

-ilk olarak muhasebe programının standartlarına göre bir tablo ve gerekli fieldları oluşturdum.
-Daha sonra bu tabloları,kullandığımız cms nin tablolarından gerekli bilgilerle doldurmam gerekiyor.(her yeni kayıt oluştuğunda güncellenecek şekilde)
-Daha sonrada muhasebe programı store procedure ile verilen referans bilgisine(id vs..) göre oluşturmuş olduğum tablolardan bilgileri çekmesi gerekiyor.

Php/mysql tabanlı olarak çalışıyorum.Sorunum muhasebe programı için oluşturmuş olduğum tablolara hangi şekilde cms nin tablolarındaki gereken bilgileri doldurtabilirim?

Ya da bu düşündüğüm metodların yanında daha kolay şekilde çözüm üretebileceğim bir yöntem olabilir mi?

bu proje için önerilerinizi ve düşüncelerinizi bekliyorum.

Teşekkür ederim.
Bayozgur
Yeni Kullanıcılar
*

Üyelik Bilgileri
Ynt: Stored Procedure ve Tabloları Doldurmak
« Yanıtla #1 : Nisan 08, 2008, 10:47:16 am »

Kendi oluşturduğum tablolardaki bölümlere kullandığımız cms nin veritabanından bilgileri taşımak için

Kod:
Update kargo.MusteriReferansNo
Set cms_orders.order_id = kargo.MusteriReferansNo

sorgusunu çalıştırdığımda ;

#1142 - UPDATE command denied to user 'kullanıcıadım'@'localhost' for table 'MusteriReferansNo'

hatası  dönüyor.

Neden iznim olmadığı gibi bir cevap veriyor sorguya ?
Sayfa: [1] Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: