|
|
|
Author
|
Topic: fckeditor ve tinymce de yardım (Read 403 times)
|
Phibes
Yeni Kullanıcılar
|
siteme bu iki editorden herhangi birini kurucağım. şu anda fckeditor kullanıyorum ama tinymce nin özellikleri daha iyi gibi. eğer bu ikisinde yer alan küçük bir problemi halledebilirsem daha iyi olucak. sorunum şu: iki editorde de yazı yazarken satır arası boşlukları kaldıramıyorum. bunu nasıl ayarlıyabiliyoruz? dokumanlarda bu ayrıntıyı ya göremedim yada atladım. forumlarda aratırken de ingilizce olarak bunun ne anlama geldiğini bulamadım (whitespace diye baktım ama farklı şeyler çıktı). satır arası boşlukları nasıl sıfır yapabilirim? şimdiden teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zombie
Global Moderatör
|
tiny_mce.js dosyasında this._def("force_br_newlines",false);this._def("force_p_newlines",true); yi bulup this._def("force_br_newlines",true);this._def("force_p_newlines",false); yaparsanız istediğiniz gibi entera basıldığında yeni paragrafa değil, alt satıra geçer.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Phibes
Yeni Kullanıcılar
|
cevabınız için teşekkürler fakat dediğiniz kısımları tiny_mcd.js dosyasında bulamadım. acaba versiyon farkı mı var? ben 3.0.6 yı kullanıyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zombie
Global Moderatör
|
evet bende daha eski bir sürümü var, 3.0.6 da ise tiny_mce.js dosyasında force_p_newlines:1 değerini bulup force_p_newlines:0 yaparsanız yine aynı sonucu alırsınız.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Phibes
Yeni Kullanıcılar
|
newlines diye arattıdığımda verdiğiniz kodu gördüm ve sıfır yapmıştım fakat herhangi bir değişiklik görememiştim. acaba tarayıcıyı falan da kapatıp yeniden mi açmam gerekiyor? çünkü bu takım değişiklikleri yaparken sadece refresh yapıyorum ama gene bir fark olmuyor? nerde hata yapıyorum?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|