|
|
|
Yazan
|
Konu: lütfen yardım! (Okunma Sayısı 480 defa)
|
aksam_devresi
Yeni Kullanıcılar
|
arkadaşlar benim bir forum sitem var ve bir süredir yayında. Ama ana dizinde yani sayfayı tıklayınca drekt forum açılıyor. Forum sitesi yani neyse fazla uzatmayayım herkes çoktan anlamıştır. Şimdi benim sormak sitediim. Ben ana sayfayı değiştirip normal bir site ekleyecem ve forumu ana sayfada link olarak atayacam. Forumu /forum/.. dizinine atmak istiyorum. Bunu yaptıktan sonra forumun eskisi gibi çalışması için (kullanıcılar mesajlar vss. aynı kalması için) nasıl bir işlem yapmalıyım ? hansi sayfadaki hangi kodları düzenlemeliyim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Demon
|
Hiç bir değişiklik yapmana gerek yok. Tüm dosyları Forum klasörünün içine taşı yeter.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aksam_devresi
Yeni Kullanıcılar
|
ok. fakat şimdi de forum yönteim panelime gidemiyorum. Bir yerden kod değiştirmem mi lazım?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Demon
|
ok. fakat şimdi de forum yönteim panelime gidemiyorum. Bir yerden kod değiştirmem mi lazım?
Gidemiyorum Derken? Adresi yanlış yazıyorsundur bence. yoksa kod değiştirmen felan gerekmiyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EvrenWeb
Evren Bayraktar
PHP Memuru

iLahi PHP ;)
|
Olurmu hiç.. Forum yazılımları admin panelinde genelde sitenin url sini isterler. Bunu yönlendirme işlemlerinde kullanırlar. Arkadaşım sen taşımadan önce admin panelinden linkini site.com/Forum yap ondan sonra taşı forumun dosyalarını.
Kesinlikle db yedeği al.. Başın ağrımasın sonra.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|