Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
05, 2008, 06:16:02 pm
42717 Mesaj 8081 Konu Gönderen: 17908 Üye
Son üye: mehmet94
Turk-Php.Com Forum  |  Yardım Forumları  |  HTML & JavaScript & XML Forumu  |  fckeditor ve tinymce de yardım « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Yazdır
Yazan Konu: fckeditor ve tinymce de yardım  (Okunma Sayısı 385 defa)
Phibes
Yeni Kullanıcılar
*

Üyelik Bilgileri
fckeditor ve tinymce de yardım
« : 06, 2008, 03:51:36 am »

siteme bu iki editorden herhangi birini kurucağım. şu anda fckeditor kullanıyorum ama tinymce nin özellikleri daha iyi gibi. eğer bu ikisinde yer alan küçük bir problemi halledebilirsem daha iyi olucak. sorunum şu:
iki editorde de yazı yazarken satır arası boşlukları kaldıramıyorum. bunu nasıl ayarlıyabiliyoruz? dokumanlarda bu ayrıntıyı ya göremedim yada atladım. forumlarda aratırken de ingilizce olarak bunun ne anlama geldiğini bulamadım (whitespace diye baktım ama farklı şeyler çıktı). satır arası boşlukları nasıl sıfır yapabilirim? şimdiden teşekkürler...
zombie
Global Moderatör
*

Üyelik Bilgileri
Ynt: fckeditor ve tinymce de yardım
« Yanıtla #1 : 06, 2008, 06:51:44 am »

tiny_mce.js dosyasında
Kod:
this._def("force_br_newlines",false);this._def("force_p_newlines",true);
  yi bulup
Kod:
this._def("force_br_newlines",true);this._def("force_p_newlines",false);
yaparsanız istediğiniz gibi entera basıldığında yeni paragrafa değil, alt satıra geçer.

Phibes
Yeni Kullanıcılar
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : 06, 2008, 09:55:03 am »

cevabınız için teşekkürler fakat dediğiniz kısımları tiny_mcd.js dosyasında bulamadım. acaba versiyon farkı mı var? ben 3.0.6 yı kullanıyorum.
zombie
Global Moderatör
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : 06, 2008, 01:56:07 pm »

evet bende daha eski bir sürümü var, 3.0.6 da ise tiny_mce.js dosyasında force_p_newlines:1 değerini bulup force_p_newlines:0 yaparsanız yine aynı sonucu alırsınız.

Phibes
Yeni Kullanıcılar
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : 07, 2008, 11:48:21 am »

newlines diye arattıdığımda verdiğiniz kodu gördüm ve sıfır yapmıştım fakat herhangi bir değişiklik görememiştim. acaba tarayıcıyı falan da kapatıp yeniden mi açmam gerekiyor? çünkü bu takım değişiklikleri yaparken sadece refresh yapıyorum ama gene bir fark olmuyor? nerde hata yapıyorum?
Sayfa: [1] Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Turk-Php.Com Forum | SMF Forum Software © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.