Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
06, 2008, 10:56:43 am
42719 Mesaj 8080 Konu Gönderen: 17913 Üye
Son üye: Teknikal
Turk-Php.Com Forum  |  Yardım Forumları  |  Sunucu Yardım Forumu  |  sitem hacklendi « önceki sonraki »
Sayfa: 1 [2] Yazdır
Yazan Konu: sitem hacklendi  (Okunma Sayısı 5271 defa)
tradbak
Yeni Kullanıcılar
*

Üyelik Bilgileri WWW
Ynt: sitem hacklendi
« Yanıtla #15 : 23, 2005, 12:19:02 am »

benimkisi paralı bir host. bu satten sonra böyle bi şey yapılabilinirmi
mudkicker
Arif Ender
Admin
*

Mastered PHP

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #16 : 23, 2005, 02:45:13 am »

Hocam yapma, kendine edersin Nuke'den kurtul biran evvel. Joomla kullan İçerik Yönetim Sistemi lazımsa..

www.joomla.org
www.joomlaturkiye.org

AYNEN AYNEN Smiley
PhpNuke 7.9 idi. şimdi PhpNuke 7.8 Kuruldu. Daha Tasarımı Bitmedi. İlginçtir Saldırılar Devam Ediyor... Tasırımı Bile Tam Bitmemiş Bir Siteden Ne İsteniyor Anlamadım..

tradbak
Yeni Kullanıcılar
*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #17 : 23, 2005, 02:47:56 am »

pekii.. PhpNuke den Joomla! ya geçiş Yapılabilinirmi
mudkicker
Arif Ender
Admin
*

Mastered PHP

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #18 : 23, 2005, 03:51:05 am »

yapılabiliyor galiba

www.joomla.org a bak bir dönüştürücüler görmüştüm sanırım ama...

Allow-Man
Alaattin Kahramanlar
PHP Öğrencisi
*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #19 : 23, 2005, 05:48:56 am »

Aşağıdaki adresten gerekli bilgileri alabilirsin, aynı zamanda aşağıda adresini yazdığım forum Joomla Turkiye destek sitesidir.

http://www.joomlaturkiye.org/forum/index.php?topic=1236.0

yapılabiliyor galiba

www.joomla.org a bak bir dönüştürücüler görmüştüm sanırım ama...

while(1) work;
bigman007
PHP Öğrencisi
*

exit();

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #20 : 23, 2005, 10:24:25 am »

Adım Anti-Nuke'e çıkacak ama benim ilk ve tek hack olayım Nuke kullanırken olmuştu, zaten onun muhabbetine bile gerek yok. Tradbak senin hacklenen site Nuke değil di dimi?

Versiyon 8 olacak Nuke'ün adam sitesinde anket açmış, Nuke'ün yeni versiyonunda ne olsun diye; yazmış "Full CSS Support" "More modules" bir de eklemiş utanmadan "More bug fixes". Bu nedir ya, şaka gibi; bug fix bir feature değildir ki; insanlar ona rağbet etmese bazı bug'ları temizlemeyecek misin Smiley

Nuke'e selam, Joomla'ya devam Smiley
kesinlikle nukeyi korumuyourm ama 2002 nin ortasindan beri nuke kullaniyorum binlerce "cocuk" calisti nukemi delmeye ama kimse onca yildir basaramadi (meydan okuyor sanmayin ama cok saldiri gördüm)
joomlayida iyi bilmessen girerler joomlada  son versionunda 6 acigini kapadi demekki anadan dogma guvenli dogulmuyor nekaadar cok kullanilirsa okadar cok bug gelir.
dünki yazina yazicakdim ama kalsin dedim:)
bugunde dayanamadim:)
mambo denemistim ama tema yapiimi biraz kasmisti birakmistim ama bundan sonraki projemi herhalde joomle ile yapacagim.
nese slmlar;)

exit();
mudkicker
Arif Ender
Admin
*

Mastered PHP

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #21 : 23, 2005, 05:07:24 pm »

ona bakarsanız, bence en güvenlisi kendi yaptığınız...

shapcy
Mustafa Şapçılı
Admin
*

PHP Coding...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #22 : 23, 2005, 06:20:55 pm »

ona bakarsanız, bence en güvenlisi kendi yaptığınız...

Bence de ... En azından kodları göremiyorlar (Tabi sunucu taraflı açık bırakmadıysak Cheesy)

Allow-Man
Alaattin Kahramanlar
PHP Öğrencisi
*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #23 : 23, 2005, 09:42:54 pm »

Smiley) Dedim ya benim ağzım yandı ondan biraz da üslubum ağır Nuke'e karşı diye; benim hiç bir root arkadaşım sunucusunda hesabı olana Nuke kurma izni vermiyor; korktukları için değil kesinlikle adamlar yıldılar saldırı ile uğraşmaktan. Adam sabah bir açıyor gözünü bir rapor gelmiş sistemden, Allaaah gece Amerikalı bebeler çıkartma yapmışlar resmen sunucuya Smiley

Bir yerlerde görmüştüm, Nuke kullanan sitelerin IP'lerini listeliyordu sıkılınca uğraşın babından. Bu dünyaca kabul görmüş gerçek.

Ancak şu da var sanırım CMS olayına Nuke ile başlamayn yoktur, ben Mambo ile tamamen rastlantı üzerine karşılaştım. Beni tavlayan ilk özelliği forumu olmuştu. 10000'lerle ifade edebileceğim sayıda üyesi ve belki 100000'lerce mesajlık bir arşivi vardı; düşün adamlar gece yarım saat servisi durdurup veritabanının bakımını yapıyorlardı. Ne sorarsan cevap alıyordun. Oysa Nuke'de..

Neyse fazla uzatmıcam ben Franciszo'ya uyuzum belki de tek sorunum bu Smiley Versiyon olmuş 8 adam hala bir takım haline getirmemiş projeyi, ben bunun altında bir şey ararım.

ps: Joomla template için burayı incele Wink

Selamlar bizden Smiley

Adım Anti-Nuke'e çıkacak ama benim ilk ve tek hack olayım Nuke kullanırken olmuştu, zaten onun muhabbetine bile gerek yok. Tradbak senin hacklenen site Nuke değil di dimi?

Versiyon 8 olacak Nuke'ün adam sitesinde anket açmış, Nuke'ün yeni versiyonunda ne olsun diye; yazmış "Full CSS Support" "More modules" bir de eklemiş utanmadan "More bug fixes". Bu nedir ya, şaka gibi; bug fix bir feature değildir ki; insanlar ona rağbet etmese bazı bug'ları temizlemeyecek misin Smiley

Nuke'e selam, Joomla'ya devam Smiley
kesinlikle nukeyi korumuyourm ama 2002 nin ortasindan beri nuke kullaniyorum binlerce "cocuk" calisti nukemi delmeye ama kimse onca yildir basaramadi (meydan okuyor sanmayin ama cok saldiri gördüm)
joomlayida iyi bilmessen girerler joomlada  son versionunda 6 acigini kapadi demekki anadan dogma guvenli dogulmuyor nekaadar cok kullanilirsa okadar cok bug gelir.
dünki yazina yazicakdim ama kalsin dedim:)
bugunde dayanamadim:)
mambo denemistim ama tema yapiimi biraz kasmisti birakmistim ama bundan sonraki projemi herhalde joomle ile yapacagim.
nese slmlar;)

while(1) work;
Witkey
Ziyaretçi

E-Posta
« Yanıtla #24 : 24, 2005, 12:45:19 am »

@Allow-Man
Francisco belki zamanında bu işe başlarken yanında onu destekleyen birileri olmadıgı ıcın ve bu işi kendi başardıgı ıcın hala projeyi vermiyor olabilir.
Sparov
Bugra
Yeni Kullanıcılar
*

Web Tasarım Uzmanı

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #25 : 02, 2005, 07:24:56 am »

gecmıs olsun kardes bu arada ustadlar web guvenlıgını nasıl olusturuyoruz metaryeller nedir ne gıbı yontemlerle web sitesının guvenlıgı saglanıyor

Satılık Elektro Bateri
Gorusmek icin
msn:destek@webciler.info
sayram
Yeni Kullanıcılar
*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #26 : 03, 2005, 09:50:47 pm »

Hocam yapma, kendine edersin Nuke'den kurtul biran evvel. Joomla kullan İçerik Yönetim Sistemi lazımsa..

www.joomla.org
www.joomlaturkiye.org

PhpNuke 7.9 idi. şimdi PhpNuke 7.8 Kuruldu. Daha Tasarımı Bitmedi. İlginçtir Saldırılar Devam Ediyor... Tasırımı Bile Tam Bitmemiş Bir Siteden Ne İsteniyor Anlamadım..
evet evet joomla süper nuke zaten kafa karıştırıyo. Zaten benim kafamda karışmaya hazır bekliyo ya oda ayrı bi konu tabi. Cheesy

[-saYRam-] Moonstar Lineage II -> http://www.warscream.com
your skin database ->http://www.exskin.com
rostamenas
Yeni Kullanıcılar
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #27 : 23, 2008, 09:24:15 am »

arkadaşlar benim sitem hack landı bir yardımcı olun sitemin adı www.raptrend.tr.cx giriyorum beyaz sayfadan başka bişey çıkmıyo buda hacklanmış demek galiba yardımcı psl
Sayfa: 1 [2] Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Turk-Php.Com Forum | SMF Forum Software © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.