|
|
|
Yazan
|
Konu: 1 Nevi Panel.Yardim Lutfen. (Okunma Sayısı 223 defa)
|
climb
Yeni Kullanıcılar
|
Arkadaslar Hepinize Selamlar oncelikle. Forumu arastirdim ama aradigim sonuca ulasamadim.Bana konu hakkinda yardimci olabilecek Arkadasa Gercekten sonsuz minnettar olacak ve dualarimi esirgemeyecegim.
web sitesi yaptim.Ancak daha sonra degistirmek uzere 1 de urun listesi.Ancak sorun su; 1 panel yapmam lazim ki urunleri adetlerini ve fiyatlarini o panelden editleyebileyim. Fakat o kadar prof. olmadigim icin html yapmak zorunda kaldim siteyi. ( 1 az geri kafaliyimdir da:) ) Ancak bildigim kadarıyla php vehtml uyumsuzlugu diye 1 sey yok.Cunku daha once html 1 siteye php script eklemistim. Dedigim gibi; Php script'ten urunleri degistirebilecegim ama urunler html sayfa da goruntulenecek.Bunun icin nasil 1 yol izleyecegimi ve hangi kodlari kullanacagimi bilmiyorum. Bu konuda yardimlarinizi esirgemezseniz Gercekten minnettar olacagim.Saniyorum bu konu 1 cok kisi icin faydali olacak. Cuneyt ERDOGAN
|
|
|
|
|
|
|
|
|
climb
Yeni Kullanıcılar
|
Arkadaslar lutfen 1 cevaba cok ihtiyacim war.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
odktr
Yeni Kullanıcılar
|
öncelikle php ve html uyumsuzluğu diye bişi yoktur doğru söylemişşisim, html ile yaptığın sayfaların hepsinin uzantılarını php olarak değiştir eğer ki sunucun php destekliyorsa zaten sorunsuz bi şekilde php uzantılı dosyalarının içinde html kodların çalışacaktır.
dediğin panel mantığı bilenler için çok basit olsada senin için biraz zor gelebilir. ilk önce mysql'i kullanarak bir ürünler database i dizayn etmelisin (hiç bilmeyen için karmaşıktır biraz) ama google dan falan mysql e veri ekleme ve veri çekme ile ilgili bir çok script bulabilirsin , benden sana tavsiye bunnarı bi araştır ve incele eğerki az bişi php ye hakimsen çözersin. burda kod vererek sana o paneli yaptırmak mümkündeğil. ancak burda takıldığın yeri kodla birlikte sorarak cevap alabilirsin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
climb
Yeni Kullanıcılar
|
saol kardesim yardimin icin ama, Bu konda o kadar bilgisizim ki, zaten php bana her zaman karisik gelmistir. o yuzden o bahsettigin script'i google de nasil aratacagimi bile bilmiyorum. Ne diye aratacagim yani...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
deja_wu
|
script ile php yi bir birine karıştırmayın sizin aradığınız 2 dosyadan oluşacak basit bir sistem php bilginiz yok ise buna da kalkışmanız yanlış öncelik ile php + mysql mantığını kavramanız gerek böyle birşey yapmanız için daha sonrasında ise mod_rewrite (Seo) öğrenmeniz gerek eğer ki burda birlerinin size yapılmış kod vermesini bekliyorsanız yanlış yerdesiniz. armut piş ağzıma düş sistemi burda yürümüyor.
Saygılar.
Kolay Gelsin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
climb
Yeni Kullanıcılar
|
kardesim konuya gosterdigin hassasiyet icin tesekkurler. Ayrica burda "buyuk benim" tavrin icinde..soz sahibi oldugunu guzel ifade etissin.Armut olayina gelince, Konu basliginda "Yardim Lutfen" yazmistim.Armut lutfen degil.Sadece php konusunda yetersiz ve ihtiyac sahibi oldugum icin ne gibi yollar izlemem gerektigini bilmedigimi belirtmek, ve bu konuda yardim almakti amacim.Bu arada Bravo bende basardigin tek sey beni forumdan sogutmak oldu.Yardim isteyene o sekilde davranmak ne derece dogrudur bilmiyorum ama, Dilenci muamelesi gormek benim icin alisilagelmis 1 durum degil. Tabi senin icin o muameleyi yapmak alisila gelmismidir onu bilemem. Yine de Mesaj'in tesekkurler.. konu Hakkinda gercekten yardima ihtiyacim war. ilgilenecek arkadaslar Lutfen..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
deja_wu
|
İletişimde esas olan konuşmacının ne anlattığı değil, karşı tarafın ne anladığıdır...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
climb
Yeni Kullanıcılar
|
İletisimde esas olan, konusmacinin anlattigi konu uzerinde hakim olmasi ve uzerinde calistigi urun hakkinda net bilgi vermesidir.Yanlis anlama ve ihtimalleri ortadan kaldirmak adina sececegi kelimelerin netligidir. Ayrica Balik degil tutmasini ogrenmek istiyorum.Verecegin baligin son kullanim tarihi benim tutacagimdan her halukarda daha eski olacaktir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|