|
|
|
Yazan
|
Konu: Php Bilenlere bir sorum.. (Okunma Sayısı 446 defa)
|
tosturan
PHP Öğrencisi
Bilmemek Değil Öğrenmemek Ayıp.
|
Arkadaşlar yapmak ıstedıgım öyle bir kod ki datada kayıtlı verıler uzerınde ıstedıgım alandakı butun verılerı belırlı bır zaman aralıgında belırlı bır artışa tabi tutmak bu gibi işlemı nasıl yapabılırım mantıgı nasıldır nereye yazmam gerek bılen arklardan cvp beklıorm. mesela sayı ısımlı bır alanım var ve 20 kayıdım var bu sayı alanındakı butun kayıtların degerı her 1 satte bir artsın ıstıyorum bugibi işler nereye yaızlır nasıl yaızlır ogrenmek ıstıyorum ilgilenen arkadaşlara teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tosturan
PHP Öğrencisi
|
Bakan 14 kişiden biri bile bi bilgi sahibi deilmi ya?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
raincu
|
|
|
|
|
|
|
ANLADIM İŞİ ; SANAT ALLAH I ARAMAKMIŞ ! GERİSİ BOŞ, ÇELİK ÇOMAKMIŞ.. (nfk)
|
|
|
tosturan
PHP Öğrencisi
|
Arkadaşım Teşekkürler snrm değil. Sitede User olsun olmasın,Admin olsun olmasın bir işlemin gerçekleşmesini istiyorum.sitede 0 online var mesela ama ben datdaki sayı isimli alandaki bütün verilerin degerının matematıksel olarak bir arttırılmıs olmasını ıstıyorum ama bunu belırlı zaman aralıklarında yapmasını ıstıyorum 1 saatte mesela her saat basında datadakı ilgili verıyı bır arttırcak.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
raincu
|
söylediğinden anladığım ve bildiğim kadarıyla, sunucuda çalışacak browser tabanlı olmayan bir kod veya uygulama yazman veya yazdırman gerekiyor .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tosturan
PHP Öğrencisi
|
Bunun Hakkında bi bilgin varmı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
raincu
|
eğer ücretli yazdırmak istersen, yapabilecek birini tanıyorum, özel mesaj atıp msn adresini gönderirsen görüşelim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GaziMarşı
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 22, 2008, 06:43:24 am Gönderen: GaziMarşı »
|
|
|
|
|
|
raincu
|
evet sanırım linkteki açıklamalardan yola çıkarak tamda senin istediğin olayı yapıyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tosturan
PHP Öğrencisi
|
Tesekkurler arkadaslar Ben free hostta denıcektım ordada bu dedıgınız bolumu panelde bulamadım ama anlaıdm nasıl oldugunu tesekkurler tekrar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|