|
|
|
Yazan
|
Konu: php ile mysql birleştirmek (Okunma Sayısı 337 defa)
|
kral23
Yeni Kullanıcılar
|
merhaba arkadaşlar foruma yeni üye oldum umarım benimde foruma bir katkım olur. müsadenizle bir sorum olacak mysql_server 4.1 i kurarken firewall hatası verdi buna rağmen bilgisayarımda kurulu ancak doğru çalışıp çalışmadığından emin değilim. php editorumde $veriyolu = mysql_coonect ("localhost", "kullanıcı adı", "şifre" ); komutunu yazdıktan sonra localhostumdaki localhost/deneme.php dosyamı çalıştırdığımda php startup: unable to load dynamic library '/php_mysql.dll - belirtilen mod bulunamadı demesi gerekirken Fatal error: Call to undefined function mysql_connect() in D:\php_egitim\php_site\dizin.php on line 3 şeklinde tanımsız fonksiyon diye hata veriyor bunun nedeni my_sql server 4.1 in doğru şekilde kurulu olmaması olabilirmi my_sql server 4.1 in doğru kurulu olup olmadığını nasıl tespit edebilirim. yardımcı olursanız çok sevinirim. şimdiden teşekkürler saygılar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
deja_wu
|
mysql_coonect yazmışsınız mysql_connect olması gerekiyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kral23
Yeni Kullanıcılar
|
dostum yazarken kelime hatası yapmışım ama php editörüne doğru olarak yazdım sorun oradan kaynaklanmıyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
phparmy
phparmy
PHP Stajyeri

Elektronik imzam.
|
php.ini dosyasına bak extensions lar altında php_mysql.dll önünde ; varsa kaldır. Ama bu ihtimla çok düşük bir ihtimal. İstersen www.appservnetwork.com adresinden bir wamp indirip kurabilirsin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|