Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Mayıs 13, 2008, 12:36:39 pm
41810 Mesaj 9080 Konu Gönderen: 17476 Üye
Son üye: cakcan
Turk-Php.Com Forum  |  Yardım Forumları  |  PHP Yardım Forumu  |  Özellikle bu forumla ilgili ÇOK Önemli bir uyarı ! « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Yazdır
Yazan Konu: Özellikle bu forumla ilgili ÇOK Önemli bir uyarı !  (Okunma Sayısı 4384 defa)
oktay
Moderatör
*

Üyelik Bilgileri WWW
Özellikle bu forumla ilgili ÇOK Önemli bir uyarı !
« : Ocak 12, 2006, 02:57:05 pm »

Bu forumun adı PHP Yardım Forumu'dur. Sadece PHP ile programlama ile ilgili soru ve konular için açılmıştır.

Herhangi bir hazır program ile ilgili bütün tartışmalar Uygulama Yükleme, Kurulum ve Ayarları adlı forumda yapılmalıdır. Adı geçen forum ihtiyaç görüldüğü için ve tamamen hizmet amacıyla açılmış olup sitemizin genel gidişatına, içeriğine ve amaçlarına UYMAMAKTADIR. Bu forumun ayrı bir başlık olarak açılma amacı esas olarak sitemizin içeriğine uymayan bu tip konuların ana içerik Forumları olan PHP, Veritabanları, Sunucu gibi forumlardan arındırılmasıdır.

Bir PHP programını kullanmak ile kendi PHP programını yazmak arasındaki farkı ayırd edemeyecek seviyedeki kullanıcılarımızın olabileceğini şimdiden kabul etmekle birlikte sitemizin içeriğine ve amaçlarına sadık kalma konusundaki çabalarımızı da mazur göreceğinizi umarız.

Turk-PHP adına
Oktay Altunergil

Sayfa: [1] Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: