Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
09, 2008, 03:52:48 am
42744 Mesaj 8090 Konu Gönderen: 17931 Üye
Son üye: medist
Turk-Php.Com Forum  |  Yardım Forumları  |  HTML & JavaScript & XML Forumu  |  Checkbox problemi_? « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Yazdır
Yazan Konu: Checkbox problemi_?  (Okunma Sayısı 287 defa)
TechEngineer
Dr.UnknowError
PHP Öğrencisi
*

Başkasının izinden gidenler, iz bırakamazlar...

Üyelik Bilgileri WWW
Checkbox problemi_?
« : 20, 2008, 12:25:52 pm »

Merhaba arkadaşlar benim bir formda kullandığım checkbox var. Bu kutuda şöyle bir Js kullandım.

<input name='BKaydi' type="checkbox" onclick="if(this.checked){this.form.action='Thy_Tamamla.php' ; document.getElementById('OdemeTipi').disabled = true;} else{this.form.action='Satis_Tamamla.php'; document.getElementById('OdemeTipi').disabled = false;}"/>

Benim bir şey daha yaptırmam gerekiyor bu checkbox'a. Eğer işaretli ise bir inputbox daha açması lazım altında.Seçili değilse devam etmeli işlemler.Ama şimdi kutu seçildiğinde farklı bir yere post ettirdiğini görüyorsunuz yukarıda ayriettende OdemeTipi adlı Combobox'ı da kilitliyor.Benim bu select list'te ki Cari değerini yazdırmam gerekiyor. Ama kilitlenince yazdırmıyor.Açık bırakırsamda diğer işlemlerde OdemeTipi değerini göndermemesi lazım. İçinden çıkamadım.

Çözüm olarak hem kendi görevlerini hemde seçili iken altta bir inputbox seçtirip default value olarak="Cari" değerini oradan yazdırabilirim. type="hidden" yaptım mı 'da gözükmez zaten. Bir çalışma yaptım ama nasıl uygulayacağımı çözemedim. Ya çalışmıyor ya da alttaki kutuyu göstermiyor.

Yardımcı olursanız sevinirim.

Saygılar,

Gitmeyi bilirim,Gitmeye bilirim.
tiamat
PHP Stajyeri
**

Üyelik Bilgileri WWW
Ynt: Checkbox problemi_?
« Yanıtla #1 : 23, 2008, 05:03:07 am »

Vall sorunun karmaşık geldi bana. Benden de kaynaklanablir tabi Smiley) onClick olayını yerinde değilde bir fonksiyona atayarak birden fazla işlemi hem rahat hemde daha dinamik kullanabilirsin.

Tuvalete oturmadan önce,
Musluğunu kontrol et bence
Sayfa: [1] Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Turk-Php.Com Forum | SMF Forum Software © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.