|
|
|
Yazan
|
Konu: FORMAT ATTIM AMA GENE DÜZELMEDİ????????????? (Okunma Sayısı 202 defa)
|
|
|
|
hyq1
|
at, yenisini al 
|
|
|
|
|
|
Übkgkdd.
|
|
|
|
|
zombie
Global Moderatör
|
bir teknik servise götürseniz daha kesin bir çözüm sunabilirler, belli bir hata mesajı, özel bir durum yoksa uzaktan problemi anlamak pek mümkün olmuyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
arapmercan
Yeni Kullanıcılar
|
erd commander isimli bi program var.2005 sürümünü indirirsen internetten hdd ne sağlam bi şekilde full biçimlendirme yapabilirsin.maksat hdd'en fabrika ayarlarında olsun.istersen markasına bakıp kendi sitesinden de böyle bi arayüs programı indirebilirsin.ayrıca işletim sistemi yüklemesini yaparken farklı bi cd/dvd denersen buda bi çözüm olabilir.küçük detayları atlamamak lazım.hiç ummadığın yerden karşına sorun çıktığı olabiliyor.erd commander 2005 i bulamasanda windowsu kurarken hdd nin tüm partition larını yani bölümlerini sil ve tek parçada biiçimlerdir.biçimlendirmeni çabuk değil ntfs formatında yavaş yap.sapa sağlam kursun.sonra yine sorun yşarsan geriye kalan şıkları konuşuruz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dhmm
Yeni Kullanıcılar
|
Merhaba kardes bu konu benimde basima geldi format attim duzeldi. Ama windows'u yuklerken sana laptop ile verilen geri donusum cdsinden yuklemeyi dene. Ve guc ayarlarina bak. Ha birde isiyi kontrol et bakalim asiri isinma gibi biseyler olmasin. Eger ekstra bir sey ogrenirsem yardim etmeye calisacagim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|