Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
July 09, 2008, 09:37:57 am
42751 Posts in 8091 Topics by 17932 Members
Latest Member: codder
Turk-Php.Com Forum  |  Turk-PHP  |  Sizden Bize  |  İYS-Tr Projeleri ve Turk-PHP « previous next »
Pages: [1] Print
Author Topic: İYS-Tr Projeleri ve Turk-PHP  (Read 462 times)
iYS-Tr
Yeni Kullanıcılar
*

View Profile
İYS-Tr Projeleri ve Turk-PHP
« on: March 04, 2008, 03:24:58 pm »

Öncelikler Herkeze iYi Günler diliyorum..!

Ben iYS-Tr.Net Yöneticisi ve JoomlaTurkiye.Org Geliştirmeni Mehmet Gökhan...

Sitemiz Turk-PHP birçok konuda Türk Milletine PHP hakkında bilgi vermiş Kendilerini Geliştirme Fırsatı sağlamıştır..!

Sitemiz iYS-Tr ise Türk internet Kullanıcılarına Web Tasarım Konusunda Eğitim ve Destek vermekte Ayrıca birçok iYS(CMS) sistemlerini desteklemektedir...

Bundan önce Türkiyenin PHP tabanlı ilk Tütk Forumunu Yazan Bizler (CSKForum) Bazı kişilerin üstün karalama çabaları yüzünden Aynen GNUTurK Projesi gibi Projemiz son bulmuştur.

Aynı amaç Doğrultusunda Çalışan bu 2 site olarak neden Beraber hareket etmiyoruz Projelerimizi birlikte geliştirmiyoruz Fikrine kapıldım ve Fikirlerinizi öğrenmek istedim..!

Saygılarımla - Mehmet Gökhan....
deja_wu
Günay Yılmaz
PHP Stajyeri
**

View Profile WWW
Ynt: İYS-Tr Projeleri ve Turk-PHP
« Reply #1 on: March 04, 2008, 04:49:41 pm »

Uzun Zamandır Bir Turk-PHP üyesü olarak böyle bir projenin artık yapılması gerektiği kanatindeyim sebep ise şu ana kadar hiç bir türk CMS yazılmamıştır neden yabancılar yazıyorda biz türkler yazamıyoruz açaba millet olarak hazırcımıyız ?

In the dark future, dark planet of dark people. DarkLords will rule

Jabber İletişim : deja_wu@member.turk-php.com
raincu
PHP Stajyeri
**

Php<I

View Profile WWW
« Reply #2 on: March 06, 2008, 08:55:19 am »

Bahsettiğiniz konular bir nevi ülkelerin bilişim sektörüne bakışıyla alakalı, diğer ülkelerden neden açık kaynak ürünler daha fazla çıkıyor ,
çünkü diğer ülkelerde açık kaynak üreten kişi veya kurumlara kaynak aktarılıyor, türkiyede ise sırtına sopa aktarılıyor Smiley

ANLADIM İŞİ ; SANAT ALLAH I ARAMAKMIŞ ! GERİSİ BOŞ, ÇELİK ÇOMAKMIŞ.. (nfk)
iYS-Tr
Yeni Kullanıcılar
*

View Profile
« Reply #3 on: March 06, 2008, 10:04:21 am »

Size Katılıyorum "Raincu" Fakat size Çözüm yolunuda Söyliyeyim GNU/GPL lisansını Alıp Kimseye Kulak Asmamak İstediğimizi duyup İstediğmizi duymamk.

Bakın bugün bizim forum sistemimizi kullanmakta olan siteler gördüm Hatta bazıları geliştiriyorlardıda..!

Artık birşeyler Yapma vakti Geldi diye düşünüyorum Saygılarımla..!
CoDeDaNCeR
Guest

Email
« Reply #4 on: March 06, 2008, 05:48:21 pm »

Uzun Zamandır Bir Turk-PHP üyesü olarak böyle bir projenin artık yapılması gerektiği kanatindeyim sebep ise şu ana kadar hiç bir türk CMS yazılmamıştır neden yabancılar yazıyorda biz türkler yazamıyoruz açaba millet olarak hazırcımıyız ?

niye yazılmıyor ki yazılıyor müşteriye satılıyor. joomla gibi paylaşıma açılmıyor diye veya paylaşıma açılmak maksadıyla(sonradan herkesin ek modül yazabilmesi vs. gibi opsiyonlar gözetilmeden) yazılmıyor diye Türkler cms yazmıyor mu yani?

Hiçbirşey karşılıksız yapılmaz, joomla yazanlar paylaşıma açanlar bu işten para kazanmıyor mu sanıyorsunuz. öyle bir kazanıyorlar ki.

Türkiye'de böyle birşeyle uğraşmaz çok kimse niye, çünkü biz 1.yoksuluz bu yoksulluk edebiyatı değil öyleyiz gerçekten yabancılara göre ve çalışarak ancak karnımızı doyurabiliyoruz, extradan bedava paylaşacak çok üst düzey bir yazılım üretecek vakitte biraz daha karnımızı doyurmaya çalışıyoruz çünkü.

e dersen ki birader hani bu adamlar para kazanıyor demiştin biz de kazanırız sonra. bu ülkede olmaz öyle bu iş mantalide işi facebook türkiye'de biri tarafından yazılsaydı bu kadar para edermiydi sizce, ya da birmillionpage sayfası bir Türk tarafından yapılsaydı adam milyoner olur muydu? bence olmazdı...

haa yeterince vakti olan karnı da tok olan coder arkadaşlar varsa kodlar tabi biz de manevi katkıda bulunuruz her zaman,sevinirz, gururlanırız onlarla emin olun

başarılar...
Demon
PHP Stajyeri
**

View Profile
« Reply #5 on: March 09, 2008, 04:47:36 am »

Kesinlikle Katılıyorum...
Pages: [1] Print 
« previous next »
Jump to: