Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
04, 2008, 03:52:30 pm
42704 Mesaj 9328 Konu Gönderen: 17902 Üye
Son üye: Remark
Turk-Php.Com Forum  |  Yardım Forumları  |  Diğer Programlama Dilleri Yardım Forumu  |  PHP-GTK+ « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Yazdır
Yazan Konu: PHP-GTK+  (Okunma Sayısı 1714 defa)
Oytun Tez
Oytun Tez
PHP Memuru

Üyelik Bilgileri
PHP-GTK+
« : 12, 2006, 06:25:26 am »

Php-Gtk+ hakkında bilgi verirmsiniz biraZ?
Yani neler yapılabilir açısından.
Online dbme erişim yapabilirmiyim mesela?
Neler yapabilriz?
mudkicker
Arif Ender
Admin
*

Mastered PHP

Üyelik Bilgileri WWW
Ynt: PHP-GTK+
« Yanıtla #1 : 16, 2006, 03:15:23 am »

Myxomatose
Yeni Kullanıcılar
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : 20, 2006, 11:26:08 am »

PHP ile PHP-GTK+ amaçları bakımından birbirinden farklı şeyler... PHP ile web uygulamaları yazabilirsiniz ve dinamik web sayfaları oluşturabilirsiniz; fakat PHP-GTK sadece platformdan bağımsız masaüstü uygulamaları oluşturulabilir. Bu, hem Linux'ta hem Windows'ta hem de daha değişik işletim sistemlerinden bağımsız, ufak programcıklar yazabileceğin anlamına gelir (tabi diğer sürümlerde neler çıkaracakları bilinmez... Smiley) Visual Basic, C/C++, Delphi vb. diller gibi düşünebilirsin PHP-GTK'yı, sadece sevdiğin bi' web progralama diliyle keyifli program yazma ve her sistemde bu programı çalıştırabilme ayrıcalığın var Cheesy

Bir de şu anki kararlı sürümü olan 1.0.x'lerdeki önemli bir sorun, PHP-GTK ile yazılan .php uzantılı programların sadece kütüphanenin ve derleyicinin yüklü olduğu bilgisayarlarda komut satırından verilecek bir komutla başlatılabilmesidir. Kısaca, şu an PHP-GTK ile yazdığın programları ek progam / kütüphane / derleyici gerektirmeden çalıştırma olanağın yok... Sad

(Daha fazla bilgi için mudkicker'ın verdiği PHP-GTK'nın resmi adresinden ve Google'da yapacağın ufak bir aramadan faydanalabilirsin Smiley)
Witkey
Ziyaretçi

E-Posta
« Yanıtla #3 : 18, 2006, 12:30:19 pm »

Oytun ben blogumda bir ornekle acıklamaya calıstım bazı seyleri istersen gozat http://witkey.wordpress.com/2006/05/14/php-gtk/

Iyı calısmalar,
Onur Yerlikaya
Oytun Tez
Oytun Tez
PHP Memuru

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : 11, 2006, 06:36:47 am »

Güzel bir başlangıç makalesi, zamanım olduğunad hemen deneyeceğim.

Teşekkürler Smiley
mumy81
Yeni Kullanıcılar
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : 24, 2007, 07:19:42 am »

arkadaşlar ben php de yazdığım kodları çalılştırmak istedğimde şöyle bir hata veriyor......biraz acemiyim lütfen yardım.....

Warning: Unknown: failed to open stream: No such file or directory in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed opening 'C:/wamp/www/örnek/er.php' for inclusion (include_path='.;C:\php5\pear') in Unknown on line 0
Sayfa: [1] Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Turk-Php.Com Forum | SMF Forum Software © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.