|
|
|
Yazan
|
Konu: sesion.... (Okunma Sayısı 256 defa)
|
tosturan
PHP Öğrencisi
Bilmemek Değil Öğrenmemek Ayıp.
|
beyler nerde yanlıslık yaptıgımı solermısınız index.php den gelen kullanıcı adı ve sıfreyı kontrol edıyorum ve sesıon kullanmak ıcın html taglarının baslamadıgı en ust satırda <? session_start(); ?> kullanıyorum ve bır hata alıyorum
Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at d:\onur\easy php\easyphp1-8\www\chat\giris.php:1) in d:\onur\easy php\easyphp1-8\www\chat\giris.php on line 2
Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at d:\onur\easy php\easyphp1-8\www\chat\giris.php:1) in d:\onur\easy php\easyphp1-8\www\chat\giris.php on line 2
nasıl oldugunu ogrenmek ıstıyorum bır ıyardımcı olabılırmı ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tosturan
PHP Öğrencisi
|
beyler lütfen cvp kullanamadım su sessıonu:(
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pinar_m
|
kodlarının en basına
<? ob_start(); ?>
koy duzelir.
|
|
|
|
|
|
başarının anahtarı beyinde şakak zorlamadan geçer.başlangıç çizgisinden geçmeyen hile yaptığını anlar ve finişe varamadan geri döner.
|
|
|
tosturan
PHP Öğrencisi
|
olmuyo yaaa  şöle basit bişey bile pozitif bi etki alamadım mesela a.php session_start(); $isim="Mustafa"; $soyisim="Karabulut"; session_register("isim"); session_register("soyisim"); echo "<a href=\"b.php\">Ismimi ve soyismimi,görmek için tiklayiniz[/url]"; b.php session_start(); $isim = $HTTP_SESSION_VARS["isim"]; $soyisim=$HTTP_SESSION_VARS["soyisim"]; echo "Merhaba, ismim = $isim ve soyismim $soyisim"; yapıoyorum b.php de aldıgım sonuç =Merhaba, ismim = ve soyismim şeklinde başına dedıgınız gıbı ob_start(); koyarak denedım yıne sonuc aynı en basıtını bıle yapamadım bırı yardım etsın lutfen
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mukremin
Mükremin
PHP Öğrencisi
En büyük sermaye TECRÜBEDIR.
|
<? session_start();//burasi test1.php bolümü/////////////
$isim="Mustafa"; $soyisim="Karabulut";
$_SESSION['isim'] = $isim; $_SESSION['soyisim'] = $soyisim;
echo "<a href=\"test2.php\">Ismimi ve soyismimi,görmek için tiklayiniz</a>";
////////BURAYA KADAR//////////////////////////////////////// ?>
<? session_start();//////////BURASiDA test2.php BÖLÜMÜ/////////////////
echo "Merhaba, ismim = $isim ve soyismim $soyisim";
////////BURAYA KADAR///////////////////////////////////// ?>
selam arkadas sesion kullanmasi aslinda cok kolay yazim hatasi yapmissin... iyi calismalar
|
|
|
|
|
|
Bana hakkı soran oğul haber al aşık sazından, Göğsü peygamber ağacı kılıfı ALİ bezinden.
|
|
|
tosturan
PHP Öğrencisi
|
mükremin abim benim  aynısını yaptım vala olmadı ya sonuc bu bak Notice: Undefined variable: isim in d:\onur\easy php\easyphp1-8\www\onlinefrp\dene\b.php on line 5 Notice: Undefined variable: soyisim in d:\onur\easy php\easyphp1-8\www\onlinefrp\dene\b.php on line 5 Merhaba, ismim = ve soyismim benım php ını de yapmam gerekn bısımı var acaba? (abi senın hakkını nası oducem ya  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mukremin
Mükremin
PHP Öğrencisi
En büyük sermaye TECRÜBEDIR.
|
rica ederim, kotlari bendenedim hata yok ben de oluyor.
Undefined variable olmuyan bir degisken diyor
sorunun nerden kaynaklandigini anlamadim
php ini olabilir bir kontrol et
hadi kolay gelsin...
|
|
|
|
|
|
Bana hakkı soran oğul haber al aşık sazından, Göğsü peygamber ağacı kılıfı ALİ bezinden.
|
|
|
|
 |
|