|
|
|
Yazan
|
Konu: Form unload olayı (Okunma Sayısı 164 defa)
|
tosturan
PHP Öğrencisi
Bilmemek Değil Öğrenmemek Ayıp.
|
beyler benım sıstemımde gırıs yapınca bır deıskenı 1 yapıyorum ve bır cıkıs buttonuna bastıgım zaman 0 yapıyorum bu deıskenı kullanarakda onlıne veya deıl sıstemını kurdum fakat kullanıcı cıkıs buttonuna basmadan kapatırsa sureklı onlıne kalıyor bunu engellemek ıcın ben cıkıs esnasında butona basınca yapılan ıslemlerı yaptırmak ısytıyorum fakat unload olayını nasıl tanımlarım html veya php de cıkıs ııcn gereklı kodları yazdım fakat buttonla ıslemını yapıyor ben sayfanın unload kısmında yazmak ıstıyorum bu kodları yardımlarınızı beklıyorum saolun...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tosturan
PHP Öğrencisi
|
Bukdr Bakan kişi içinde kimse bılmıyormu bu olayı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mukremin
Mükremin
PHP Öğrencisi
En büyük sermaye TECRÜBEDIR.
|
bak arkadas kullanicinin giris yaptigi yeri 1 yapiyorsun demi oraya ip ve time() degerini atarsin sure olarak 15 dakika girersin bu 15 dakika icerisinde sitede dolasan kisilerin kayitinin time degerini sürekli güncellersin ve güncellemeyen üyeleri silersin.
bu sekildede sitende dolasan kisileri takip edebilirsin...
saygilarimla
|
|
|
|
|
|
Bana hakkı soran oğul haber al aşık sazından, Göğsü peygamber ağacı kılıfı ALİ bezinden.
|
|
|
tosturan
PHP Öğrencisi
|
anlayamadım bu metodu :kullanıcı her bır sayfaya tıkladıgında zamanı 15 dk ayarlıcam tekrar ve hoc bır yere tıklamassa 15 dk ıcınde sılıncecek ben bu 15 dk bekletmeyı nasıl ve nerde tanımlayacagımı bılmıyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mukremin
Mükremin
PHP Öğrencisi
En büyük sermaye TECRÜBEDIR.
|
$sure = 15; //Dakika Içinde Sayfayi Güncellemeyen Üyeleri Sil
//IP Numarasinin Olup Olmadigi Kontrol Ediliyor $ip_kontrol = mysql_query("SELECT COUNT(*) FROM ".$prefix."_online WHERE ip='$ip'"); list($ip_var) = mysql_fetch_row($ip_kontrol); if ($ip_var > 0) { //IP Numarasi Varsa Zamani Güncelliyoruz $ip_guncelle = mysql_query("UPDATE ".$prefix."_online SET tarih=Now(),eMail='$eMail',status='1' WHERE ip='$ip'"); } else { //IP Numarasi Yoksa Ekliyoruz ///burda status senin giris yaptiginda 1 yaptigin alan $ip_kaydet = mysql_query("INSERT INTO ".$prefix."_online (tarih,ip,eMail,status) VALUES (Now(),'$ip','$eMail','1')"); }
//Güncelleme Yapmayan Üyeler Siliniyor /////burda db.de tarih isimli alanin oldugunu varsayiyorum//////////////////// $sil = mysql_query("DELETE FROM ".$prefix."_online WHERE tarih < DATE_SUB(NOW(), INTERVAL $sure MINUTE)");
bunu kendin daha da gelistirebilirsin sana örnek olmasi acisindan yazdim iyi calismalar saygilarimla
|
|
|
|
|
|
Bana hakkı soran oğul haber al aşık sazından, Göğsü peygamber ağacı kılıfı ALİ bezinden.
|
|
|
|
 |
|