include("ayar.php"); $sor = mysql_query("SELECT * FROM veri ORDER BY no ASC"); while($yaz=mysql_fetch_array($sor)){ $isim = $yaz["msj"]; echo "$isim"." "; ile normal sayfaya butun verılerı ardıardına sıralatıyorum ama benım ıstedıgım
gelen verıler sayfaya yazılmasında html kdoları arasında ekledıgım lıstboxa ardı ardına eklensın boyle bırsey mumkunmu bi bilgısı olan yardım edebılırmı bana lutfen ? mesela lıtbox <SELECT size="6" multiple id="box1"> <OPTION >Entry A <OPTION >Entry A <OPTION >Entry A <OPTION >Entry A <OPTION >Entry A
</SELECT>
buldum html ıcın buna lıstelete bılırmıyız kodlarımızı ? lutfen yardım beklıorm saolun ..
butun verılerı aynı lıstboxa deılde yan yana lıstboxlara eklıor her bır verı farklı bır lıstboxda bunları tekj bı lıstbox ıcıne sırası ıle lısteletemezmıyız ?
süper oldu tam istedıgım gıbı ancak bır problemım var 5 satırlık bu lıstboxda 5 ı gecınce son kayıt aşşada kalıor bunu actıve etme sansımzıda varmı acaba mesela vb de bıldıgım kdrıyla anlatayım list1.list(list1.listcount) dedıgımız zaman son eklenen kayıt secılı olur ve kaydırma cubugunu kaydırmaya gerek kalmaz bunu nasıl hallederız ?