Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
09, 2008, 03:22:47 am
42744 Mesaj 8090 Konu Gönderen: 17931 Üye
Son üye: medist
Turk-Php.Com Forum  |  Yardım Forumları  |  Uygulama Yükleme, Kurulum ve Ayarları  |  wordpress kurulumunda boş sayfa « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Yazdır
Yazan Konu: wordpress kurulumunda boş sayfa  (Okunma Sayısı 229 defa)
g06
Yeni Kullanıcılar
*

Üyelik Bilgileri
wordpress kurulumunda boş sayfa
« : 26, 2008, 01:37:13 pm »

Merhaba, bir wordpress hesabım var. Kendi alan adımı aldım ve siteyi de kendi hostuma taşımak istiyorum. WP Türkiye'den 2.3.3 versiyonunu indirdim. Sonrasında bunu Cuteftp ile kendi hostuma attım. Daha sonra

"define(’DB_NAME’, ‘veritabanı-adı‘); // Veritabanı adınız
define(’DB_USER’, ‘kullanıcı-adı‘); // MySQL kullancı adınız
define(’DB_PASSWORD’, ‘kullanıcı-şifresi‘); // MYSQL parolası
define(’DB_HOST’, ‘localhost’); // %99 ihtimalle bunu değiştirmenize gerek yok" kısmını kendi bilgilerime göre düzenledim.

Fakat sonrasında sitenin adını (wp-admin/install.php li bir şeydi) adres çubuğuna yazdığımda tamamen boş bir sayfa çıkıyor. Site adını www....com olarak yazınca da hostumun koyduğu banner görünüyor.

Benim hostumda aldığımda index diye bir dosya vardı. Yöneticiler bunun silinebileceğini söylemişler, fakat sadece bunu silin diyorlar, yani ben şimdi diğer attığım WP dosyalarını silemez miyim? Buradaki sorun neden kayanklanıyor? Gerekirse printscreen atabilirim.

Not: İlk defa WP kuruyorum.  Sad
Sayfa: [1] Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Turk-Php.Com Forum | SMF Forum Software © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.