|
|
|
Yazan
|
Konu: host'umda veri tabanına bağlanamıyorum (Okunma Sayısı 237 defa)
|
govana_net
Yeni Kullanıcılar
|
host'umda phpmyadmin ile datamail adında bir veritabanı dosyası oluşturdum...panelde oluştururken $host = "192.168.1.68"; adresinide belirttiler kullanıcı adımızı ve şifremizide biliyoruz veri tabanı dosyama bilgisayarımda localhost olarak oluşturdugum mail_tablo adında ki tablomu host'uma transfer ettim kayıtlı mailleri gördüm transfer dogru gerçekleşti.....ayrıyetten hostumdaki phpmyadmin ile başka bir tablo daha oluşturdum bir php sayfası ve kodu yazıp siteme attım ve veri tabanına bağlanmaya çalıştım ama aşagıdaki hatayı alıyorum sizce nerde yanlış yapıyorum teşekkürler... <?php // ayarlar //$host = "localhost"; $host = "192.168.1.68"; $kullanici = "*********"; $sifre = "*********"; //buraya sifrenizi girin
// baglanti $baglanti = mysql_connect($host,$kullanici,$sifre) or die("HATA : ".mysql_error());
?>
aldıgım hata; HATA : Client does not support authentication protocol requested by server; consider upgrading MySQL client teşekkürler.........
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 16, 2008, 02:43:45 pm Gönderen: govana_net »
|
|
|
|
|
govana_net
Yeni Kullanıcılar
|
veritabanı dosyasını localhostda çalıştırıyorum herşey normal siteme geçip orda phpmyadmin ile aynı adda veritabanı dosyası ve tabloyu oluşturuyorum her şey aynı sadece tek fark localhostda tablo türü:MyISAM sitemde tablo türü:ınnoDB olarak gözüküyor
sebeb bu olabilirmi acaba ... ikisinide aynı yapıp deneyeceğim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
govana_net
Yeni Kullanıcılar
|
kimseden fayda yok tırmala tırmala sonunda çözdüm web site ayarlarım php4'e göreymiş php5 için uptate ettim düzeldi problem kalmadı....
by
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
muratmoon
|
zaten amaç o, önce kendin tırmalayacaksın, yapamazsan soracaksın, kendin çözmen daha iyi olmuş. artık hiç unutmazsın.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|