|
|
|
Yazan
|
Konu: wampserver (Okunma Sayısı 423 defa)
|
blackbat
Yeni Kullanıcılar
|
wampserver'in son versiyonunu yükledim.. başlat> çalıştır= http://localhost yazdığımda veya browsere http://localhost yazdığımzaman her iki durumda da boş bir sayfa açılıyor. programı defalarca kaldırıp yüklememe rağmen, hep aynı hata ile karşılaşıyorum. bu arada PC'de IIS olmağından kaynaklanıyordur diye IIS (internet information services) IIS 6.0 kurdum. Buna rağmen program aynı hatayı veriyor. Bu arada IE7 ve Firefox browserleri kullanmaktayım.. kulLandığım her iki browserde de sonuç değişmiyor. İnternet forumlarında yaklaşık 2 gündür bu sorunun cevabını aramama rağmen maleseef bulamadım.. yardımcı olabilecek arakadaşlara şimdiden teşekkürler.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 11, 2008, 04:29:08 pm Gönderen: blackbat »
|
|
|
|
|
|
|
EvrenWeb
Evren Bayraktar
PHP Memuru

iLahi PHP ;)
|
Hmm başlatmamış olsan heralde sunucu bulunamıyor derdi. C:\wamp\www\ buraya index.html atın bakalm ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
blackbat
Yeni Kullanıcılar
|
Öncelikle yardımlarınız için teşekkürler.
Wamp'ı daha önce kurmuş ve sorunsuz bir şekilde bir kaç php kod denemesinde de bulunmuştum..
evet. sunucu çevrimiçi ve dışı hatta, (internete bağlı) ve internetsiz bir şekilde de deniyorum. 2 gündür. ama hiç bir şekilde sayfa açılmıyor.
Acaba port ayarlarından olabilir mi?
Wampserver içinden port değiştir dediğimde port numarası 80 olarak görünüyor. ayrıca burada skype ilgili bir yazı görünüyor. sanırım skype'de bu port numarasını kullanıyor. Bu yüzden olabilir mi?
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 11, 2008, 04:04:59 pm Gönderen: blackbat »
|
|
|
|
|
|
jetblack
|
Skype 80. portu kullanıyor. Apache server ına başka bir port örneğin 8080 portunu verirsen sorun çözülecektir.
İyi Çalışmalar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
blackbat
Yeni Kullanıcılar
|
Skype 80. portu kullanıyor. Apache server ına başka bir port örneğin 8080 portunu verirsen sorun çözülecektir.
İyi Çalışmalar.
Bunuda denedim sonuç aynı... birde skype'yı pc den kaldırıp öyle deneyeyim.. bakalım ne olacak?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|