|
|
|
Yazan
|
Konu: Apache (wampserver Ile Gelen) kurulu... Resimler Yarım görünüyor (Okunma Sayısı 242 defa)
|
kursatturkay
Yeni Kullanıcılar
|
Arkadaşlar. XP32bit e wampserver 2.0 kurdum. (wampserver ile php+apache+mysql kuruyor.) amma velakin resim dosyaları hep yarım geliyor. jpg olunca yarım geliyor png olunca kırmızı çarpı geliyor. yani png hiç gelmiyor normalde resimlerde format bozuklugu yok: resimlerde bozuk yok misal http://localhost/imajlar/manzara1.jpg deyince resmin tamamı degil bir kısmı görünüyor. yani resim verilerini tam olarak indirmiyor. ne yapmak lazım ? teşekkürler
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ocak 26, 2008, 05:21:02 am Gönderen: kursatturkay »
|
|
|
|
|
EvrenWeb
Evren Bayraktar
PHP Memuru

iLahi PHP ;)
|
Çok garip. Tarayıcının boyutlarıyla bi oynarmısın. Tam ekran değilde biraz küçült sonra tekrar tam ekran yap..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kursatturkay
Yeni Kullanıcılar
|
benim anladıgım kadarı ile. apache de birşeyler var. çünkü resim boyutu çok küçükse problem olmuyor. ama diyelimki 200 kb lik bir jpg ... 50-60 kb sini yüklüyor geri kalanı engelliyor. dolayısı ile dosyalar yarım geliyor tarayıcımda problem yok. hiçbir sayfada böyle birşey söz konusu degil. ayrıca IIS ve DOTNET kurulu server da dotnetnuke ile uğraşıyorum hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım. firewall da kapattım emin olmak için
eğer IIS kullanırsam böyle bir sorun olmuyor.
hakikaten garip. XP yi tekrar mı kursam napsam. herneyse 20 senedir bilgisayar kullanıyorum. bu meret hep sorunlu zaten. ---------------------------------------- kolay gelsin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
imer
Yeni Kullanıcılar
|
Maximum size for uploads:
php nin ayarlarında böyle bir ibare olmalı. (yada apache nin emin değilim) gelen server standart ayarlarında çalıştırılan dosyaya ayrılan bellek miktarı düşk tutuluyor. bu ayarı arttırdığında sorunun çözülecektir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|