|
|
|
Yazan
|
Konu: $i++ $count++ sorunu Yardım lütfen (Okunma Sayısı 203 defa)
|
blue_devil_tr
Yeni Kullanıcılar
|
Merhaba arkadaslar. bitane php mail scripti üzerinde çalışıyordum. bazı ayarlamalar yaparken yanlışlıkla $i++ $count++ ları sildim yani $i = 0; $count = 1; while($kime[$i]) { $ok = "ok"; mail($kime[$i], $konu, $mesaj, $ek); $i++; $count++; }
olması gerekirken $i = 0; $count = 1; while($kime[$i]) { $ok = "ok"; mail($kime[$i], $konu, $mesaj, $ek);
}
yapmışım farkında olmadan. sonra scripti test için hostuma yükledim ve testi kolayca takip etmek için siteme ait pop3 mailime mesaj yolladım . ama bu sefer aynı mailden binlerce gelmeye başladı bunu nasıl engelleyebilirim?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DarkElder
|
kontrol paneline girip apache servisini durdur ve sonra yeniden başlat. sonra scriptini düzelt 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
blue_devil_tr
Yeni Kullanıcılar
|
hocam cpnale kullanıyorum Apache Handlers var. buradan nasıl reset atıcam. bu konuda hiç bilgim yok çünkü
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
blue_devil_tr
Yeni Kullanıcılar
|
evet hala mail geliyor. ben zaten hostta ne var ne yok sildim public_html dekini. yine geliyor yine. su anda hostta script yok ama hala geliyor. yapabildiğim tek şey ftpden mail klasörünü yazmaya karsı kapatmak oldu. yoksa alanım 5 dk içinde doluyo. Peki Apache'ye reset atmak yerine hosting firması tanıdık bana tekrar alan verseler mail gelmeye devam edermi yani sonucta aynı domaini kullanicam :S
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DarkElder
|
hosting firması tanıdık ise, söyle mail ve apache deamon'larını restart etsinler. Sonrasında düzelir.
Büyük ihtimalle senin yazdığın/kullandığın scriptin başında kullanıcının scripti durdurmasına izin verilmediği için böyle bir hata oluşmuş.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|