|
|
|
Yazan
|
Konu: Bir Sorunum Var Arkadaşlar (Okunma Sayısı 391 defa)
|
magie
Yeni Kullanıcılar
|
Arkadaşlar ben easyphp ile joomla ve smf kurmaya çalışıyorum. Klasör içine attım joomla dosyalarını klasörü de program files easyphp www içine attım. localhost'u açtım. Karşıma www içindeki dosyam çıktı. Dosyayı tıkladığımda kurulum aşamasına geçmesi gerekirken, bomboş bir sayfa açılıyor. Hata vermiyor ama boş bir sayfa açılıyor. Galiba sunucu ile ilgili bir problem var ama ben çözemedim. Yardımlarınızı bekliyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pinar_m
|
www nin icinde joomla klasoru mu var eğer oyleyse soyle yazman gerekir
localhost/joomla/install.php
|
|
|
|
|
|
başarının anahtarı beyinde şakak zorlamadan geçer.başlangıç çizgisinden geçmeyen hile yaptığını anlar ve finişe varamadan geri döner.
|
|
|
magie
Yeni Kullanıcılar
|
Dediğinmi yaptım. Lisans anlaşmasını geçtim. Birinci basamakta host adını sordu. Mysql paraolasını falan sordu. 2. aşamaya geçmek istediğimde ise
Warning: main(../includes/database.php): failed to open stream: No such file or directory in c:\program files\easyphp1-8\www\joomla.org\install2.php on line 19
Fatal error: main(): Failed opening required '../includes/database.php' (include_path='.;C:/Program Files/EasyPHP1-8\php\pear\') in c:\program files\easyphp1-8\www\joomla.org\install2.php on line 19
Böyle bir hata verdi. Yardımlarınızı bekliyorum.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 16, 2008, 10:24:36 am Gönderen: magie »
|
|
|
|
|
|
pinar_m
|
joomla.org
klasor ismi bu sekilde mi
|
|
|
|
|
|
başarının anahtarı beyinde şakak zorlamadan geçer.başlangıç çizgisinden geçmeyen hile yaptığını anlar ve finişe varamadan geri döner.
|
|
|
magie
Yeni Kullanıcılar
|
evet joomla.org
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 16, 2008, 10:31:14 am Gönderen: magie »
|
|
|
|
|
magie
Yeni Kullanıcılar
|
Acaba o verdiğim klasör ismindeki nokta yüzünden mi olmuyor. İsmi değiştirdim joomla yaptım gene olmadı yalnız
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|