|
|
|
Yazan
|
Konu: Acil Yardim Arkadaşlar??? (Okunma Sayısı 207 defa)
|
infazci
Yeni Kullanıcılar
|
Arkadaşlar Ben İsimtescilden Domain Aldim. Ve Bide Benim Plesk Panel Resellerem Var şimdi Mevzuya Gelelim.... Ben isimtescilden nsleri yönlendiriyorum ns2.domainim.com'da Hata Veriyor. ns2.domain.com geçerli bir DNS adresi değil! Lütfen geçerli bir DNS adresi giriniz! Dior Öncekle Bana Bunu Açıklarmısınız.... Daha Sonara İse plesk panelden domain ekliyorum ve orda dns ayarı var. Ordan domaine yönlenecek yapilacak bir iş varmı veya plesk panelden yeni bir ns'mi olusturacam... Plesk ;Panel DNS Ayarlari Nedir Açıklarmısınız Bide nsleri yönlendirince işlem kaç saat sonra gerçekleşecektir....
Yardimlarinizi Bekliyorum...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mysoul
Yeni Kullanıcılar
|
ns1.adresim.com ikinci ns ye ise ns2.adresim.com girmelisin sadece ns2.adresim.com adresini girmek bazı isim tescil sitelerinde sıkıntı yaratabiliyor ns yi girdikten sonra isim tescil firması domaini o ns lere yönlendirecektir. ortalama 6-24 saat arasında değişiyor plesk panelden domaini ekledikten sonra yeni domainin dns leri elle girmektense otomatik olarak ayarlanabilir bunun için ; dns settings (dns ayarları) ordaki menüden restore the dns zone(dns düzenleme alanı) gireceksin WWW prefix işaretli olacak Confirm the restoration of the DNS zone (dns alanını tekar düzenlensin) işaretli olacak plesk panel kendisi otomatik olarak dns leri düzeltecektir. tescil firması tarafından eğer domainin yönlendirmesi yapılmış ise bunları yapmanıza rağman halen kendi makinenizde giremiyorsanız, internet bağlantınızı devre dışı yaptıktan sonra tekrar etkinleştirin oda olmadı modemi resetleyin iyi çalışmalar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|