|
|
|
Yazan
|
Konu: sunucuda copy paste sorunu ? (Okunma Sayısı 719 defa)
|
yns.emre
PHP Öğrencisi
|
arkadaşlar benim bir sitem var adminpanelini php ile yaptım,rich text editör kullanıyorum,text editöre kopyala yapıştır yaptığımda verileri alıp php ile veritabanına kayıt edemiyorum,elle yazdığımda ise kayıt edebiliyorum veritabanına,acaba bunun sunucuyla bir alakası olabilir mi ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pinar_m
|
ne ilgisi olabilir ki sunucuyla ,sunucu verilen komuta bakar...kopyalamayla ilgisi olabilecegini dusunmuyorum
|
|
|
|
|
|
başarının anahtarı beyinde şakak zorlamadan geçer.başlangıç çizgisinden geçmeyen hile yaptığını anlar ve finişe varamadan geri döner.
|
|
|
yns.emre
PHP Öğrencisi
|
peki o zaman kullandığım editörle alakalı olmalı diye düşünüyorum,çünkü yazdığım kodlarda bir hata olduğnu düşünmüyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pinar_m
|
aynen evet...hala not defteri kullanıyorum... bilmiyorum zend felan diyolar ama...tembellik başa bela. 
|
|
|
|
|
|
başarının anahtarı beyinde şakak zorlamadan geçer.başlangıç çizgisinden geçmeyen hile yaptığını anlar ve finişe varamadan geri döner.
|
|
|
|
|
|
pinar_m
|
notepad in de su uyuzlugu var...bir kere onu da kullandım silmeye gelince tum kelimeyi silmek zorunda kalıyorsun...hoşuma gitmedi o da.. valla yazarsan iyiyse bende kullanırım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yns.emre
PHP Öğrencisi
|
zaman bulursam sıra ona da gelecek,ama bu kopyalama işlemine sinir oldum,editörü meditör kalmadı kaldırdım herşeyi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
deja_wu
|
bahsetiğiniz olayın sunucu ile yakından uzaktan hiç bir alakası yok + konu yanlış yerde açılmış!
1 yazdığınız kodları kontrol ediniz 2 mysql tablo özelliklerini kontrol ediniz.
Kolay gelsin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |