Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
18, 2008, 01:17:32 pm
42873 Mesaj 8121 Konu Gönderen: 17991 Üye
Son üye: powerturkiye
Turk-Php.Com Forum  |  Yardım Forumları  |  Veritabanı Yardım Forumu  |  YENİYİM PLS HELP ME Xampp Lite joomla sql sorunu ? « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Yazdır
Yazan Konu: YENİYİM PLS HELP ME Xampp Lite joomla sql sorunu ?  (Okunma Sayısı 230 defa)
burnhell
Yeni Kullanıcılar
*

Üyelik Bilgileri
YENİYİM PLS HELP ME Xampp Lite joomla sql sorunu ?
« : 16, 2007, 09:41:34 am »

Herkeze Kolay Gelsin ...

Arkadaşlar size sırasıyla yaptıklarım anlatıyorum öncelikle bu olayda çok çok yeni olduğumu söylemekle başlayayım ...
Kendimi bu konuda geliştirmek amacıyla işe başlamak istedim xampplite control kurdum ...
Sonra internetten Joomla-1.5RC3 indirdim ve htdocs klasörüne attım...
Sonra internet ex.. açtım ve adres satırına localhost yazım phpmyadmine bağlandım...
Bu kısımda joomla içn database oluşturmam gerek diye düşünüyordum ve burnhell isimli database oluşturdum ...
Sonra içeri al deyim Joomla-1.5RC3/installation/sql/mysql/joomla.sql seçtim ve bi hata ile karşılaştım bu arada
Joomla-1.5RC3/installation/sql/mysql/     ------- içinde    diff.sql
                                                                                 joomla.sql         
                                                                                 joomla_backward.sql
                                                                                 sample_data.sql
Dosyaları mevcut ben hepsini denedim ve hepsinde hatayla karşılaştım şimdi size hatanın ne olduğunu göstermek için
Ekran görüntüsü veriyorum lütfen bu konuda bana yardımcı olun aranıza katılmaktan mutluluk duyuyorum...
Daha almam gereken milyonkilometrelerce yol var ama Smiley sizin sayenizde....

İŞTE EKRAN GÖRÜNTÜSÜ

Sayfa: [1] Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Turk-Php.Com Forum | SMF Forum Software © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.