|
|
|
Yazan
|
Konu: apache kurulum sorunu (Okunma Sayısı 1003 defa)
|
asmode
PHP Öğrencisi
|
arakdaşlar yeni ubuntu kurdum fakat apache kurarken E: Couldn't find package apache2 şeklinde hata verdi fikri olan varmı?? teşekkür ederim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pinar_m
|
hangi sunucuyu kurdun peki apache2 paketi bulunamıyor diye hata vermis eksik kurmus olabilir misin yada daha once bir apache kurmus olabilirsin
|
|
|
|
|
|
başarının anahtarı beyinde şakak zorlamadan geçer.başlangıç çizgisinden geçmeyen hile yaptığını anlar ve finişe varamadan geri döner.
|
|
|
|
|
|
pinar_m
|
|
|
|
|
|
|
başarının anahtarı beyinde şakak zorlamadan geçer.başlangıç çizgisinden geçmeyen hile yaptığını anlar ve finişe varamadan geri döner.
|
|
|
asmode
PHP Öğrencisi
|
teşekkür ederim hocam sanırım xampp kuracağım :sSsS
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pinar_m
|
ben apache2triad kullanıyorum gayette memnunum sunucun olsunda onemli olan o
|
|
|
|
|
|
|
|
|
asmode
PHP Öğrencisi
|
ewet hocam aslında önmliolan sunucu yaw bn dedim ya yeniyim şimdi bana bi yardım ederseniz baya sevinecem şimdi indirdir xampp ı fakat içinden lampp die bi şey çıktı bnm tahminim linux için olanıdır die düşündüm her neyse şimdi klasörün içendeki lampp dosyasına tıklıyorum run in terminal/ cancel/ run/ gibi seçenekler var bn bir kaç kere run in termnal yaptım yani sonuç olarak söleyeceğim bn nsl göreceğim sunucumun ve mysql in çalıştığını --1 2-- php dosyalarımı nereye kaydedeceğim :SsS teşekkür ederim şimdiden
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pinar_m
|
www klasorune yada htdocs klasorune at yazdıgın kodları
browserini ac sonra
localhost/dosyaismi.php
diye cagır mysql dizininde mysql klasorunun icinde bin klasorunun icindedir mysql.exe ms-dos penceresi...ama tabi bir de mysql u php ye okutturmak var onda da not defterinle yine mysql kodları yazarak dizinine atıcaksın
kolay gelsin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
engin
Admin
|
arakdaşlar yeni ubuntu kurdum fakat apache kurarken E: Couldn't find package apache2 şeklinde hata verdi fikri olan varmı?? teşekkür ederim
depo adreslerini veya apt-get update ile depolardaki paketleri güncellemeniz gerekiyor www klasorune yada htdocs klasorune at yazdıgın kodları
browserini ac sonra
localhost/dosyaismi.php
diye cagır mysql dizininde mysql klasorunun icinde bin klasorunun icindedir mysql.exe ms-dos penceresi...ama tabi bir de mysql u php ye okutturmak var onda da not defterinle yine mysql kodları yazarak dizinine atıcaksın
kolay gelsin
ubuntuda m$ exe leri çalışmaz 
|
|
|
|
|
|
[color=3399CC]Engin Dumlu[/color][/i] [color=3399CC]engin ~ turk-php.com[/color][color=3399CC]achilles ~ member.turk-php.com[/color]PHP5 Hosting
|
|
|
|
 |
|