Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
06, 2008, 06:36:39 pm
42719 Mesaj 8080 Konu Gönderen: 17918 Üye
Son üye: tlord
Turk-Php.Com Forum  |  Yardım Forumları  |  HTML & JavaScript & XML Forumu  |  İframe için document.body Erişim Engellendi hatası (Çözüldü) « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Yazdır
Yazan Konu: İframe için document.body Erişim Engellendi hatası (Çözüldü)  (Okunma Sayısı 391 defa)
HuNTeR
PHP Öğrencisi
*

Üyelik Bilgileri
İframe için document.body Erişim Engellendi hatası (Çözüldü)
« : 07, 2007, 10:14:08 am »

İframe içinde farklı bir sitedeki verilerin gösterilmesini sağlıyorum Fakat bunu yaparken scroll'u gelen sayfanın yüksekliğine göre ayarlamam gerekiyor. Tabi bunun için iframe aracılığı ile ekrana gelen sayfanın yüksekliğini bilmem gerekiyor. Hazırladığım script normal şartlarda bunu sağlıyor fakat farklı serverdaki sayfayı çağırıp yüksekliğini ölçersem javascript'te erişim engellendi hatası alıyorum. Erişmeye çalıştığım bilgi : iframe1.document.body.scrollHeight .
Çözüm yolunu bilen varsa ve yardım ederse sevinirim.
« Son Düzenleme: 07, 2007, 01:09:18 pm Gönderen: HuNTeR » Logged
HuNTeR
PHP Öğrencisi
*

Üyelik Bilgileri
Ynt: İframe için document.body Erişim Engellendi hatası
« Yanıtla #1 : 07, 2007, 01:08:38 pm »

Problemi hash kullanarak çözdüm.
obareey
PHP Stajyeri
**

Üyelik Bilgileri
Ynt: İframe için document.body Erişim Engellendi hatası (Çözüldü)
« Yanıtla #2 : 08, 2007, 04:04:52 pm »

normalde başka siteden açtığın sayfalara erişmen tarayıcılar tarafından engellenir. benim de başıma gelmişti ben sonra vazgeçtim. hash dediğin yöntemi biraz daha ayrıntılı açıklayabilir misin.

teşekkürler...
Sayfa: [1] Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Turk-Php.Com Forum | SMF Forum Software © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.