|
|
|
Yazan
|
Konu: Apache2triad kurulumu yapılandırılması tam anlatım (Okunma Sayısı 1001 defa)
|
merzifonlu
Yeni Kullanıcılar
|
Arkadaşlar php tabanlı uygulamalarımı web de yayınlamadan önce kendi bilgisayarımda denemek için en iyi gördüğüm herşeyi içinde diye bildiğim Apache2Triad (95 mb) kurdum. Kurulumda sadece şifre yazılmasını istiyor. Sonra bi msdos penceresinde kullanıcı şifresi girin diyor.fakat ne yazarsanız yazın yazılmıyor. entere basıp kurulumu bitiriyorsunuz. Bütün form konularına baktım sonrası için yani bu paketi nasıl çalıştıracagız sql yapılandıracağızmı, apachinin ayarları varmıdır. php için birşeyler yapılacakmı gibi veya root dizinleri nasıl oluşturulur gibi konularda değerli üstatların hiç bir tam açıklaması yok. 1995 li yıllarda xtami için bu tip açıklamalara ulaşmak mümkündü ama artık gelişen veritabanı ve php var. serwer yapılandırılması ve kurulmasıda artık bi bilmece gibi. Lütfen değerli hocalar, üstatlar bu konularda adım adım tam bir açıklama yaparlarsa bütün türk kullanıcılarda işi öğrenmiş olur. Bütün üstadlara ve form üyelerine saygılar selamlar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pinar_m
|
bi rşey yazmıyacaksınız arkadaslar kapatıcaksınız pencereyi,,yada kendi kapanıyor zaten...apache2triad kurulumunda ardı ardına tonla ms dos penceresi acılır hepsi kapanır.
bende kullanıyorum ve hiç bir sey yazmadım. mysql sifresini ogrenmek icin ise ; mysql klasorunde bulunan bin klasorunun icinde ki
winmysql.exe dosyasını calıstırarak altta sag simgelerde trafik lambasına benzer bir simge cıkacak onu tıkladıgınızda show me deyin...ve yukardaki sekmelerden
my.ini.setup kısmında şifreniz bulunmakta...
baglantınız su sekilde ordaki bilgiye gore
mysql_connect ("localhost,"root","ordaki_sifre") şeklinde
başarılar
|
|
|
|
|
|
başarının anahtarı beyinde şakak zorlamadan geçer.başlangıç çizgisinden geçmeyen hile yaptığını anlar ve finişe varamadan geri döner.
|
|
|
|
meteryus
|
mysql sifresini ogrenmek icin ise ; mysql klasorunde bulunan bin klasorunun icinde ki
winmysql.exe dosyasını calıstırarak altta sag simgelerde trafik lambasına benzer bir simge cıkacak onu tıkladıgınızda show me deyin...ve yukardaki sekmelerden
my.ini.setup kısmında şifreniz bulunmakta... mysql configürasyon dosyasına, Başlat , Çalıştır kısmına my.ini yazarak da ulaşabilirsiniz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
plazma
Yeni Kullanıcılar
|
ordaki acilan ms dosa zaten hangi sifreyi verdiysen kurulum basinda onu girion aktif edio zaten
|
|
|
|
|
|
u have never seen before...
|
|
|
|
Demon
|
Kurulumlarla Ayrı ayrı uğraşmak istemiyorsanız. Bu Programı indirin ve kurun. Program Apache+Php+MySql hepsini kapsıyor. Tek işlemde hepsini sorunsuz kurarsınız. Arkadaşımın hazırlamış olduğu güzel bir program..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pinar_m
|
|
|
|
|
|
|
başarının anahtarı beyinde şakak zorlamadan geçer.başlangıç çizgisinden geçmeyen hile yaptığını anlar ve finişe varamadan geri döner.
|
|
|
boss2000
Yeni Kullanıcılar
|
peki NOT DEFTERİ aracılığıyla İLK ÖRNEK i apache 2 triad kurulumuş bir bilgisayarda nereye yazacağız , hangi klasörde duracak ve icrası nasıl olacak yani
denemek için localhost\deneme.php gibi bazı şeyler yapıyoruz ya , bunun evvelinde bir yerlerde tanımlaması var mı
ben APACHE 2 TRİAD I kurdum ama bir türlü yazıdğım php script dosyalarını WEB sayfasında icra edemiyorum.
Sakarya Üni Adapazarı MYO da öğrenciyim. BİTİRME TEZİM PHP + MYSQL hiç bilmiyorum ama kendimi kurtaracak kadar öğrenmek en azından dersi takip edecek kadar bilmek istiyorum
MSN DEN de görüşerek kısa bir yardımla kurma , yapılanadırma ve ilk örnek uygulamasını yapacak bir YETKİLİ , KOMPEDAN arıyorum.
site sahipleri , yöneticleri ve konuyla alakadar arkadaşlara şimdiden
İLGİ VE DESTEĞİNİZE TEŞEKKÜRLER !!!
MSN Messenger : boss_2000_06 uzantısı HOTMAİL.COM
|
|
|
|
|
|
|
|
|