aslancrns
Yeni Kullanıcılar
|
ya arkadaşlar başka bir php server yok mu wamp server bi türlü çalışmıyor www dosyasına komutları atıyorum local host ve myadminde önizlemiyo sizim sayenisde bişeyler olcak gibi haaa walla
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslancrns
Yeni Kullanıcılar
|
tamam bu serveçalışıo ben ıss yi daha önceden kurmuştum o yüzden sıkıntı çıkarıyomuş bide mysql exe yi açınca şifre soruyo onu nerden alcam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslancrns
Yeni Kullanıcılar
|
ya ben varya utanıom kendimden www dosyasına attıgım komutları önizleyemiyom bennnnn
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kazaan
|
mysql', kurarken siz giriyosunuz o sifreyi hatırlamanız gerekir veya kaldrıp bir daha yuklemeniz ama birde hiç birşey girmeden deneyin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pinar_m
|
|
|
|
|
|
|
başarının anahtarı beyinde şakak zorlamadan geçer.başlangıç çizgisinden geçmeyen hile yaptığını anlar ve finişe varamadan geri döner.
|
|
|
|
|
|
sac576
|
XP Home' de xampp'yi kurdum. Sorunsuz çalışıyor.Ancak yazdığım php kodlrını nereye kaydedeceğim bir türlü bulamadım. Yardımlarınızı bekliyorum. Saygılarımla.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pinar_m
|
xampp kullanmadım ama buyuk ihtimal
www yoksa htdocs vardır oraya atıcaksın
|
|
|
|
|
|
başarının anahtarı beyinde şakak zorlamadan geçer.başlangıç çizgisinden geçmeyen hile yaptığını anlar ve finişe varamadan geri döner.
|
|
|
MaidenTower
Yeni Kullanıcılar
<?Php echo "it's my project"; ?>
|
arkadaşlar merhaba, bu kaynağı indiremedim ,sanırsam link ölmüş, elinde olan biri yeniden upload edebilirmi? tşkler iyi çalışmalar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pinar_m
|
evet aslında site ölmüş desek daha doğru olur whoami ye söylerim ben.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MaidenTower
Yeni Kullanıcılar
|
evet aslında site ölmüş desek daha doğru olur whoami ye söylerim ben.
peki tşk ettim iyi çalışmalar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pinar_m
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MaidenTower
Yeni Kullanıcılar
|
çok sağol pinar, indirdim
iyi çalışmalar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pinar_m
|
hadi bakalım basarılar temel php yi kavrarsın onunla...uzerine insa etmek senin isin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|