whoami
Yeni Kullanıcılar
|
Hazırlayan Ali Gürbüz 'dür... INDIR
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pinar_m
|
bu kaynak bir de butun konularıyla tas tamam olunca, bence web uzerinde kolaylıkla herkesin php yi kavrayabilecegi temel bir kaynak olur
|
|
|
|
|
|
başarının anahtarı beyinde şakak zorlamadan geçer.başlangıç çizgisinden geçmeyen hile yaptığını anlar ve finişe varamadan geri döner.
|
|
|
aslancrns
Yeni Kullanıcılar
|
ya bende öğrenmek istiyom ama üyelik formu ve giriş menüsünü bile çözemedim daha forumlardan arıyorum ama daha elime çok bişey geçmedi bi de php kodları html editöründe çalışmaz değil mi arkadaşlar? çalışmazsa hangi prg.de çalışır
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslancrns
Yeni Kullanıcılar
|
ya nasıl kuracam anlatırmısın rica etsem
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kazaan
|
google da wamp server diye arat cıkan programı indir normal bir program kuruyomus gibi indir yukarıda verdigim linkide oku sana cok faydası olur.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslancrns
Yeni Kullanıcılar
|
teşekürler arkadaşım çok sağol
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslancrns
Yeni Kullanıcılar
|
bu indirecem prg de bir editör olacak değil mi?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pinar_m
|
wamp serveri kurduktan sonra yazacagın kodları wamp server icinde ki www klasorune atacaksın
mesela aç bir not defterini
<? echo "merhaba bu ilk php denemem"; ?>
bu kodu yaz ve www klasorunun icine
deneme.php olarak at
ve ac browserini localhost/deneme.php yaz ve enterla
bu şekilde yapacaksın kolay gelsin
|
|
|
|
|
|
başarının anahtarı beyinde şakak zorlamadan geçer.başlangıç çizgisinden geçmeyen hile yaptığını anlar ve finişe varamadan geri döner.
|
|
|
aslancrns
Yeni Kullanıcılar
|
wamp serveri kurdum 2 servisten 1 tanesi çalışıo diyo nasıl çözcemmm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pinar_m
|
port cakısması var zannediyorum...baska bir sunucu olabilir bilgisayarında
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kazaan
|
Bilgisayarında baska bir sunucu programı varsa onu kaldır ve firewall veya antivirus varsa onu kaldırıp dene birde
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslancrns
Yeni Kullanıcılar
|
pınar_m ve kazaan ya gerçekten sık soru soruyorum ama şimdiden bana çok yardımcı oldunun çok teşekür ederim ya ben php-html-ve benzeri kodları görmedim,ama pascal ve basic deki kodlar benziyo php umarım sayenizde biras yok kat edecem
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pinar_m
|
sabır et ; yaparsın inan bende senin gibiydim havlu atmıştım hatta ilk başları...ama başarıcam deyince oluyor gerçekten
bu konunun başında ki; php kaynagınla çalış mutlaka.... anlayamadıgın yerleri sor..ve ilk once html calis.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kazaan
|
pınarın dedigi gibi sabır en onemli sey sabır ve calısma gayret her seyi acıyo.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|