|
vertu
|
Şimdi arkadaşlar bu konu ile ilgilenen oldumu? Nasıl yapılır nerden yapılır araçlar kütüphaneler nerdedir falan gibi?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vertu
|
http://www.howtoforge.com/rss_facebook_app_phphttp://developers.facebook.com/resources.phpbu adreslerde anlatımlar mevcut. FBML diğe facebook markup language bir dilleri var. facebook ta ki verileri (avatar, ad soyad, doğum tarihi) bu dille kullanabiliyorsunuz. tabi bu class ile geliştirilmiş bir dil. sistemi kendi hosting ve veritabanınız da kuruyorsunuz ve isterseniz iframe şeklinde isterseniz facebook un yapısını kullanarak uygulama geliştirebiliyorsunuz. echo "<p>Hosgeldin <fb:name uid=\"$user\" useyou=\"false\"/></p>"; Olay php bilginize kalmış o kadar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lestioni
|
@gazi
lüzumsuz bir gavur icadı daha..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pinar_m
|
arkadaslık sitesi igrenc bir site
|
|
|
|
|
|
başarının anahtarı beyinde şakak zorlamadan geçer.başlangıç çizgisinden geçmeyen hile yaptığını anlar ve finişe varamadan geri döner.
|
|
|
|
GaziMarşı
|
iğrenç olabilir ama çok değerliymiş...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vertu
|
Lüzumsuz veya lüzumlu kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş. Bence çok iyi programlanmış yaklaşık 50 milyon üyesiyle hız konusunda sorun yaşanmayan bir site. Privacy özelliği ilede zaten özel bilgilerinizi gizleme olanağınız var ve ayrıca arkadaşlık sitesi olarakta baside indirilmemesi gerekir. çok iyi programcıysanız daha iyisini yapın yada böle ilginç bir fikir bulunda parayı vurun.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
samety
Ziyaretçi
|
belki biz parayı ilk sırada tutmuyoruz ? belki biz programlamayı seviyoruz zevk için kod yazıyoruz kod yazmaktan zevk alıyoruz ve bu tarz monotonlaşmış şeyleri geliştirmekten bıktık ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vertu
|
Haklısın. Facebook u geliştirmek kimseye birşey katmaz. Ama biri aratır facebook applications falan diğe google da türk-php çıkar güzel olur. ben bilgi verdim eleştri yapıldı bende cevap verdim. yinede facebook bence güzel bir site.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pinar_m
|
samety e katılıyorum...herkes php de istedigi gibi davranabilir. bende sevdigim icin ugrasıyorum.
|
|
|
|
|
|
başarının anahtarı beyinde şakak zorlamadan geçer.başlangıç çizgisinden geçmeyen hile yaptığını anlar ve finişe varamadan geri döner.
|
|
|
|
|
|
GaziMarşı
|
kimse kimseyi eleştirmedi, site hakkında ki fikirlerimizi söyledik. bu durumu kedi ciğer basitliğine indirmemelisin...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vertu
|
samety e katılıyorum...herkes php de istedigi gibi davranabilir. bende sevdigim icin ugrasıyorum.
bende onu diyorum herkes istediğini yapabilir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pinar_m
|
vertu sen uye misin bu facebook a bir de perfspot var orada aynı tip...programlama ne kadar iyi olursa olsun sistem kotuye kullanılıyorsa bence ne kadar iyi olursa olsun bosuna yapılmıs bir programlama gibi geliyor 50 bin uye tamam guzel bir seyde...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|