|
|
|
Yazan
|
Konu: Vista Home wamp server run problemi (Okunma Sayısı 1346 defa)
|
acemikullanici
Yeni Kullanıcılar
|
Vista home de wamp server kuruyorum, programın setupu bitip çalıştırdığımda php+mysql çalışıyor ancak bilgisayarımı yeniden başlattığımda servisler bir türlü çalışmıyor.
Vistanın acemisiyim kurcaladım bir sonuç alamadım, benzer sorunu yaşamış arkadaşlarımız var mı ?
Varsa çözüm nedir ?
Teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tufanuzay
Yeni Kullanıcılar
|
vista bende de var dedklerini uyguladım olmuyor. vista lisansız program kullanmana iizn vermiyor. Ayrıca vistanın guvenlik ozelliklerinde kaynaklıyor. iyi akşamalar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
acemikullanici
Yeni Kullanıcılar
|
vista bende de var dedklerini uyguladım olmuyor. vista lisansız program kullanmana iizn vermiyor. Ayrıca vistanın guvenlik ozelliklerinde kaynaklıyor. iyi akşamalar
Hoca wamp açık kaynak değil mi ? Ben şu an wamp servisleri manuel tetikleyerek sorunumu kısmen aşıyorum, nizami çalışsa daha iyi olacak tabi ama hiç yoktan iyidir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tufanuzay
Yeni Kullanıcılar
|
sende viatanın hangi surumu var. BEnde premium surumu var. Dediğin doğru açık kaynak ama vista guvenlik o ayı çok fazla epeyce cok ugraştım. BEnde apache çalışmıyo.Easy php bile çalışmıyor .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
acemikullanici
Yeni Kullanıcılar
|
sende viatanın hangi surumu var. BEnde premium surumu var. Dediğin doğru açık kaynak ama vista guvenlik o ayı çok fazla epeyce cok ugraştım. BEnde apache çalışmıyo.Easy php bile çalışmıyor .
Bendeki Home Premium. Dediğim gibi wamp servisleri manuel tetikleyerek kullanıyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hasanbeder
|
Bende home surumu var ve xampp kullanıyorum.Servisleri yüklememe gibi seçeneğiniz var ufak bir exe ile sistem traydan apache ve mysql in exe dosyalarını çalıştırıp kapatabiliyorsunuz.içinde filezilla ve mercury de var.ha unutmadan linux sürümüde var.daha ne olsun Buradan ulaşabilirsiniz...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tufanuzay
Yeni Kullanıcılar
|
htlm içine gömdüm şu anda php kodları çalışıyor. arkadaşlar herhagi bir sorun olmuyo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pinar_m
|
bilgisayarınızı yeniden baslattıgınızda baslat---programlar----wampserver i tıklayarak start wampserver yapmanız gerekiyor
oyle de calısmıyor mu ?
|
|
|
|
|
|
başarının anahtarı beyinde şakak zorlamadan geçer.başlangıç çizgisinden geçmeyen hile yaptığını anlar ve finişe varamadan geri döner.
|
|
|
tufanuzay
Yeni Kullanıcılar
|
bazen bende wamp çalışıyor bazen çalışmıyor. sağ tarfta ikonda herhnagi bir şey görünmüyor. ikonun üzerine geldiğimde bütün serviler çalışıyor, sunucu devre dışı diye yazıyor. start wampserver yaptığımda böyle sonuçlar oluyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Quadim
|
guvenlık ayarlarından calısan uygulamalara ızın verdınız mı ? guvenlık ayarları yukarıda bır arkadasın dedıgı gıbı cok detaylı.. mmc (çalışırtır) a yazarak service lardan bı bakmanızı onerırım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|