|
|
|
Yazan
|
Konu: Localhost'ta boş php sayfaları (Okunma Sayısı 758 defa)
|
the_nobody
Yeni Kullanıcılar
|
Ben pc'me apache 2.2.4, php 5.2, mysql 5 yükledim, kurulumları verdiğim sırayla da yaptım. php 5.2'de otomatik apache 2.2.x ayarlamaları kurulumda yapılıyor (yoksa yapılmıyor mu?). Tüm yüklemeler bitti... localhost'a giriyorum html dosyalarında sorun yok, fakat php dosyalarını açtığımda boş sayfa çıkıyor. php apache'ye tanıtılmamış galiba... fakat htdocs.conf dosyasına bakıyorum #BEGIN PHP INSTALLER EDITS - REMOVE ONLY ON UNINSTALL PHPIniDir "C:/PHP/" LoadModule php5_module "C:/PHP/php5apache2_2.dll" #END PHP INSTALLER EDITS - REMOVE ONLY ON UNINSTALL bu kodlar var. Acaba bu sorun neyden kaynaklanıyor olabilir? Easyphp 2.0'ı kurduğumda da mysql çalışmıyor, 1.8'de çok eski...  sanırım konuyu yanlış yere açtım, üzgünüm. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tiamat
|
Valla ben sana bu tür şeylerle uğraşmayıp. Ya easy-php ya da apache2triad kurmanı tavsiye ederim. Biraz tembellik gibi görünse de aslında öyle değil  )
|
|
|
|
|
|
Tuvalete oturmadan önce, Musluğunu kontrol et bence
|
|
|
the_nobody
Yeni Kullanıcılar
|
ya dediğim gibi easyphp 2 beta olduğu için bazı sorunlar çıkıyor, kurduğumda mysql modülünü bulamıyor örneğin. apache2triad'ı henüz denemedim ama... Ya apache'nin php'nin mysql'in eski sürümlerini daha önce yüklemiştim, herhangi bir sorunla karşılaşmadım, fakat easyphp 2'yi denemek için hepsini sildim zaten herşey ondan sonra başladı... format mı atsam ki pc'ye  bir de hizmetlerde easyphp 2'yi kaldırmama rağmen apache 2 (apahe 2.2'yi yükledikten sonra apache 2.2 oldu) gözüküyor, ne başlatılıyor haliyle ne de silinebiliyor, onunla herhangi bir bağlantısı olabilir mi?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tiamat
|
Konfigrasyon dosyaları birbirine girmişse olabilir. Eğer 5. sürümleri kullanacaksan apache2triad diyorum başka birşey demiyorum. Ben evdeki PC de kullanıyorum ve sorunsuz gidiyor ve moduller üzerinde kurulu. Onu bir dene o da olmadı bas formatı  ))
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tiamat
|
Sen bun bir dene. Olmazsa zaten bascan formatı boşver  ))
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
the_nobody
Yeni Kullanıcılar
|
Yauv aştım geçtim kotayı bi localhost için =) teşekkürler, önce Xampp'ı denicem tamamiyle son sürümler mevcutmuş içinde...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|