Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
05, 2008, 08:42:18 am
42712 Mesaj 9331 Konu Gönderen: 17904 Üye
Son üye: RafiX
Turk-Php.Com Forum  |  Yardım Forumları  |  Linux/Unix Yardım Forumu  |  pardus « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Yazdır
Yazan Konu: pardus  (Okunma Sayısı 1212 defa)
oneysezgin
Yeni Kullanıcılar
*

Üyelik Bilgileri WWW
pardus
« : 06, 2006, 09:32:11 am »

selamlar arkadaşlar..
ben daha önce  ubuntuyu kusa bir süre için kullanmıştım. ama sonra linux kullanmaya ara vermiştim.
şimdi yeni çıkan ve tamamen bizim kendi ürünümüz olan pardus ile linux kullanmaya devam etmek istiyorum.
ama nasıl kuracam bilmiyorum. netten kurukum dosyasını cd ye yazdırıp bilgisayarı cd den mi başlatmam gerekiyor.
birde çalışn cd si benim PII bilgisayarda çalışmamıştı. problem çıkarmı?
şimdikten teşekkürler...
shapcy
Mustafa Şapçılı
Admin
*

PHP Coding...

Üyelik Bilgileri WWW
Ynt: pardus
« Yanıtla #1 : 06, 2006, 12:27:13 pm »

Çalışan CD hakkında bilgim yok. Pardus 1.0 'ın .iso kalıbını indirip CD'ye yazacaksın ve CD takılıyken başlatacaksın. Zaten kurulum ön ekranı falan gelmeye başlayacak. Eğer gelmiyorsa bios ayarlarından CD-ROM 'un okunma önceliğini Hard-disk'in önüne almalısın.

Witkey
Ziyaretçi

E-Posta
« Yanıtla #2 : 06, 2006, 06:20:46 pm »

Acıldıgında zaten genel panelde gereken bilgileri okuyarak işleminize devam edebilirsiniz ben denedım şahsen görsel olarak çok güzel helal olsun diyorum Smiley
Bleda
Emir "Bleda"
Yeni Kullanıcılar
*

Pehepe :)

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : 07, 2006, 03:31:37 am »

Donanımları tanımada iyi mi?Bir de Windows XP için tasarlanmış bir diz üstü bilgisayara kursam sorun çıkartır mı?Denemeyi gerçekten çok istiyorum Smiley.

<?
$durum = "igrenc" ;
echo $durum ;
?>
Witkey
Ziyaretçi

E-Posta
« Yanıtla #4 : 07, 2006, 06:03:03 am »

Cd'yi tak boot et dene Smiley
Live çalışabiliyor.
Bleda
Emir "Bleda"
Yeni Kullanıcılar
*

Pehepe :)

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : 25, 2006, 10:32:34 am »

Pardus ile birlikte ilk kez Linux denemiş oluyorum.Pardus'u çalışan CD'den denedim ve hoşnut kaldım ki bence devlet dairelerinde windows kullanan ve sadece 2-3 iş için kullanılan bilgisayarlara da Pardus kurulması mantıklı olur.7-8 yaşındaki çocuk bile bu işletim sistemini kolayca anlar.Haftaya da Pardus'u tamamen kurarım inşallah.Tavsiye ederim benim çok hoşuma gitti.Sevmemde belki de daha önce hiç Linux kullanmamam etkili olmuştur Smiley.

<?
$durum = "igrenc" ;
echo $durum ;
?>
Sayfa: [1] Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Turk-Php.Com Forum | SMF Forum Software © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.