|
|
|
Yazan
|
Konu: apache2triad kurulumu (Okunma Sayısı 889 defa)
|
tufanuzay
Yeni Kullanıcılar
|
nasılsınız arkadşalr? ben apache2triad ı kurdum. htcdos klasörünün içine kendi adımla klasör açtım. yaptığım php çalışmalrını içine attım. Ama local hostta çalıştırdığımda hata veriyor. Apache en az 5 defa kurup, kaldırım ama sonuç değişmedi.Yaptığım dream da php denemeleri local de çalştıramadım. bu konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim, php ye daha yeni başladım. 7 gundur bu sorunumu çözemedim ve bir arkadaşım bana yardım etti. Her değişik denememde olmadı. tşkler ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tufanuzay
Yeni Kullanıcılar
|
apache 1.5.4 sürümü bende var htdocs klasörü doğru mu ??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kazaan
|
browser'a http:\\localhost\klasoradi\dosyaadi yazınca hata fln gosteriyo mu? Birde bilgisayarında zonealarm gibi birseyler yukluyse onlarıda kapa oyle dene
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tufanuzay
Yeni Kullanıcılar
|
aynen dediğiniz gibi yapıyorum. sayfa bulanamadı diye mesaj geliyor. bende zone yok ama vista nın norton internet security programın firewall var. bunları da kaldırdım. ama sonuçta değişen olmadı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kazaan
|
birde wamp server dene istersen ama bence hata port 80 'in kapalı olmasından kaynaklanıyodur gibi me geliyor cunku boyle sorunlar genellikle port'un kapalı olmasından kaynaklanıyor. Ama nasıl acarım diye sorarsan hiç bir fikrim yok , ben format atınca ilk server'ı kuruyorum çalışıyor 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tufanuzay
Yeni Kullanıcılar
|
tşk ederim. sorunu çözdüm, epeyce uğraşlardan sonra vistanın guvenlik özellikleri, fazla olması nedeniyle apache ye iizn vermiyor. çünkü apache lisansız yazılımları desteklemiyor. bende easy php kuracağım. Kaç gündür, bende mi hata var diye uyayamıyordum. Yardımın için bir daha teşekkürler..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|