|
|
|
Yazan
|
Konu: dreamveawer da editleyebilecegim bir php script (Okunma Sayısı 847 defa)
|
karaveri
Yeni Kullanıcılar
|
dreamveawer da editleyebilecegim bir php script lazım arkadaşlar yonetim panelli olması gerek varmı böle bişey
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jetblack
|
Yönetim panelli ücretsiz bir sürü script var. Editleme kısmını ise dreamweaver ile de yapabilirsin notepad ile de... Ancak ne tür bir script aradığını söylersen önerebilirim. İyi çalışmalar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
karaveri
Yeni Kullanıcılar
|
editleme olayını ben biraz daha açık izah edeyim. benim aditleme anlayışım html editlemek gibi . ne bilim içinde ki grafiksel unsurları falan görüp yerlerini değiştirebilmem gerek. kendi html sitemi o php tasarıma cevirmem gerek böle birşey istiyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
karaveri
Yeni Kullanıcılar
|
yahu koskoca sitede bu konuya cevap yazaccak babayiğit yokmu şimdi. TURK PHP TEAM size sesleniyorum yardım ...............
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mudkicker
Arif Ender
Admin
Mastered PHP
|
Elbet vardır bir babayiğit. Ama tavsiyem, bununla uğraşana kadar oturup kendiniz de birşeyler yapabilirsiniz, böylece hem PHP bilginizi geliştirmiş olursunuz hem de daha sonra çıkabilecek değişikliklerin çıkardığı sorunlardan sıyrılırsınız. Tecrübelerimle de sabitlemiş olarak söylemek isterim ki (ayrıca bu bir programcılık kuralı gibi birşeydir bence  ) bir scripti değiştirmek, yeniden yazmaktan her zaman daha uzun, zor ve problemli olur.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|