|
|
|
Yazan
|
Konu: Bilgisayarı server olarak kullanmak? (Okunma Sayısı 725 defa)
|
mhmtlgrr
Yeni Kullanıcılar
|
Arkadaşlar merhaba;
Mesela vritabanı bağlantılı vs. bir web sitesi yaptık ve bunu yayınlayacağız. Bilgisayarımız Apache, PHP, MySQL kurulu. Bu dışarı yayın yapma şansımız var mı? Yani başka bir kullanıcının bu siteyi benim bilgisayarım üzerinden görme şansı var mı?
Şimdiden teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kazaan
|
Evet bunu yapabilirsin ama sabit bir ıp'nin olması lazım diye biliyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BotanGuner
|
Selam,
Evet böyle birşey yapabilirsin eğer statik ip varsa ip üzerinde yapabilirsin veya herhangi bir domainin varsa ve sen veya hostingini aldığın firma DNS'e yeni bir A kaydı eklenebilirse olur. Hata istesen kendi makinana (satatik ip olmak koşulu ile) kendi dns'ini kurup herşeyini oradan yapabilirsin...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wxcode
Yeni Kullanıcılar
Witkey
|
Selamlar, Freedns kullanarak basit de olsa sana çözüm önerebilirim en azından performans testlerini yaparsın bir süre eğer beğenirsen ardından tam manasıyla server olarak atarsın ama server olarak atadıktan sonra sitenin hitine göre bilgisayarına yapılan saldırılardan sende etkilenebilirsin..  Server'lar genelde sadece belirli bir olaya hizmet eden makinelerdir. Server yapmak için ihtiyaçların çok değil aslında bir DNS ve port yönetimi ardından gerisi basit zaten Apache sunucusunun yayım yapması vs.. Şu anda Türkiyedeki bağlantılar kötü olmadığından fazla kullanıcın yoksa idare edebilirsin diye düşünüyorum. Sistem olarak windows kullanıyorsan o zaman 2 kez düşün derim  İyi çalışmalar, Onur
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|