|
|
|
Yazan
|
Konu: Visual C++ 6 dan 2005 e geçerken hata oluştu!!! (Okunma Sayısı 465 defa)
|
mky2mky
PHP Öğrencisi
|
Daha önce Visual C++ 6 da yazdığım kodu Visual C++ 2005 de çalıştıramadım hata oluştu. VC++ 6 da hata yoktu. Hata mesajı bu:
Error 1 error C2664: 'SetConsoleTitleW' : cannot convert parameter 1 from 'char *' to 'LPCWSTR' c:\documents and settings\***\belgelerim\visual studio 2005\projects\monsters\monsters\conlib.h 95
Visual C++ 2005 de bu hatayı nasıl temizlerim?
2. olarak bu hataların çıkmasını nasıl önlerim. Yani derleme ayarlarını VC++ 6 ya uygun nasıl yaparım?
|
|
|
|
|
|
Eğer web siten varsa ve sitene SAYAÇ, ZİYARETÇİ DEFTERİ, ANKET veya "ÖZLÜ SÖZLER" eklemek istiyorsan; www.SiteAraclari.com
|
|
|
c117
Yeni Kullanıcılar
|
projeyi dönüştürmen gerek galiba c# ın bir yardımcı sı var ben 2003 den 2005 e geçerken 2005 te çalışabilmesi için otomatik olarak proje halindeki programı dönüştürüyordu yalnış hatırlamıyorsam projeyi ilk açarken bir çevirici çıkıyor çalışmaya başlamadan önce uyumlu hale getirıyor ama ben .net 2003 den .net 2005 e geçerken vardı vc++ için aynı şey varmı bilemiyorum ama profesyonal sürümünde olması lazım c#nedir.com danda yardım alabilirsin bu konuda belki aynı problemle karşılaşıp çözüm bulanlar vardır.
|
|
|
|
|
|
acemi :}
|
|
|
|
 |