|
|
|
Yazan
|
Konu: Popup window'dan parent'a değer gonderme (Okunma Sayısı 634 defa)
|
ysmncglr
Yeni Kullanıcılar
|
Ana sayfada bir labela tıklandıgında aşağıdaki javascript kodu ile baska bir sayfayı actırıyorum. myWindow = window.open("buraya url yazıyorum", "Deneme","toolbar=no, location=no, directories=no, status=no, menubar=no, scrollbars=yes, resizable=no, copyhistory=yes, top=200, left=200, width=600, height=400")
Bu popup kapatıldıgında ana penceredeki labela bu popup taki bir deger atılsın istiyorum. window.parent.document.forms[0].edtxxx.value = "atılacak değer";
Fakat ana pencere oldugu halde window.parent, NULL gorunuyor.Sorun nedir, yardımcı olabilir misiniz?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bndrs
|
Selam, Örnekleyerek anlatmak gerekirse, Popup pencerede <html> <head> <script> function islem() { window.opener.document.getElementById("gelen").innerHTML = document.forms["deneme"].isim.value; } </script> </head> <body onunload="islem();"> <form name="deneme"> <input type="text" name="isim" value="Mayk" /> </form> </body> </html>
Ana Pencerede ise <div id="gelen">Henüz Boş</div>
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 28, 2007, 09:24:52 pm Gönderen: bndrs »
|
|
|
|
|
ysmncglr
Yeni Kullanıcılar
|
opener her zaman NULL donuyor, başka bir şekilde yapmayı deniyorum, yapabilirsem kodu yazarım buraya.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BotanGuner
|
Selam, Eğer açılan pencerede opener.getElementById("...") yaparsan olur heralde denemedim ama çalışması lazım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
obareey
|